Drobečková navigace

Moderní jídelnu vám pomohou vytvořit správné jídelní židle.

Nejen ti, kteří jsou naprostí milovníci jídla, ale i běžní strávníci, si zaslouží mít hezké prostory, kde připravují pokrmy i jedí. Pokud jsou jídelna a kuchyně upravené, máme v nich vše pro možnost skvěle vařit, péct, a pak pohodlně jíst, mnohem víc nás všechny práce týkající se přípravy jídla i jeho konzumace baví. Pokud zařizujete novou kuchyni či jídelnu, modernizujete letité, podívejte se na SG-nabytek.cz.Tady je k mání levný nábytek ve skvělé kvalitě. To platí i o židlích.

Jídelní židle mnoha tvarů a stylů

Základem pro jídelnu, v níž se nám bude velmi dobře jíst i sedět, je prostorný jídelní stůl a pohodlné jídelní židle. Moderní jídelní stůl bývá aktuálně tvořen dřevěnou deskou a kovovou stolovou podnoží. Tento typ stolů je velmi trendy.

Pokud se podíváme na jídelní židle, i tady najdete klasiku v podobě dřevěných židlí, které jsou nestárnoucí. Velmi praktické jsou celodřevěné židle, které jsou skvělé v případě, že máte malé děti. Jestliže už ty vaše odrostly, nebo žádné neplánujete, zvolte bez obav dřevěné židle s měkkým polstrováním. To může být buď jen na sedací ploše, nebo i na opěrce.

Módní jsou celopolstrované jídelní židle potažené odolnou látkou nebo eko koženkou. Vytváří útulný a přitom velmi stylový prostor. Když jsou ještě židle, tedy jejich čalounění prošity a tvoří např. kosočtverce na celé ploše židle, takové „kousky“ vypadají ještě efektněji.

I v případě, že máte rádi skandinávský styl, si přijdete na své. Stačí koupit si jednoduché tmavě šedé židle, které mají dřevěné nohy. Sedátko je tvořeno z jednoho celistvého dílu, celek působí krásně stroze a zajímavě.

Podívejte se na jídelní stoly i jídelní židle a vyberte si moderní modely, které vám budou výborně sloužit po mnoho let.