Drobečková navigace

SIGNAL nábytek se změnil na SG nábytek

Pro naše stávající i nové klienty chystáme řadu vylepšení. Proto jsme se rozhodli upravit některé prvky naší značky, aby lépe vystihovala připravované novinky. Zjistěte víc v našem článku.

Vážení zákazníci,

rád bych vám jménem našeho týmu poděkoval za přízeň v uplynulých letech. Právě díky vašemu zájmu už neprodáváme nábytek jen v Česku, ale také na Slovensku a v Maďarsku.

Pro naše stávající i nové klienty teď chystáme řadu novinek a vylepšení, aby se vám u nás nakupovalo ještě lépe. Půjde zejména o logistiku, rozšíření sortimentu a zavedení nových služeb. Součástí tohoto procesu je také změna názvu naší značky a domény takto:

Název: SIGNAL nábytek jsme změnili na SG nábytek

Doména: původní signal-nabytek.cz je nově www.sg-nabytek.cz

Možná jste si všimli i pár dalších vylepšení, jako jsou upravené logo nebo některé barvy. Všechny tyto změny jsme pečlivě zvážili a rozhodli se pro ně proto, aby nám pomohly lépe podpořit chystané novinky pro váš pohodlnější nákup. A také pro vstup na další trhy.

Na našem cíli se ale nic nemění. Dál vám budeme nabízet kvalitní, stylový a zároveň cenově dostupný nábytek. A snažit se o vaši maximální spokojenost.

Za celou naši firmu vám ještě jednou děkuji za přízeň

Matěj Hurdálek
Obchodní ředitel
+420 222 745 674