Drobečková navigace

Nejprodávanější sedací soupravy.

Nemůžete si vybrat sedací soupravu? Pomůžeme Vám s rozhodnutím.

Toužíte po nové sedací soupravě, ale nemůžete se rozhodnou jakou? Přinášíme Vám výběr nejprodávanějších sedacích souprav na našem e-shopu. 

Všechny sedací soupravy jsou vyráběné výhradně pro naší firmu. Tím si dokážeme hlídat jejich kvalitu i materiálové zpracování. Proto Vám můžeme prodávat kvalitní sedací soupravu již od 5 999 Kč. To jinde v ČR nenajdete.

Více jak 100 druhů sedacích souprav najdete na tomto odkaze.

https://www.sg-nabytek.cz/cs/rohove-sedaci-soupravy

Největší hit?

Rozhodně se jmenuje PAUL

Rohovka Paul je jedna z nejprodávanějších sedacích souprav na našem e-shopu. Konstrukce je vyrobena ze dřeva a kvalitní OSB desky. Potah sedací soupravy je vyroben z velmi kvalitního Veluru. Můžete si ji objednat v několika moderních barevných variantách. 

Sedací souprava stojí pouze 7 899 Kč. Za tuto cenu dostanete sedačku o velikosti 240x140 cm. Je také vybavena úložnými prostory. Ty jsou dva, pod každým sedákem jeden.

Sedačka se dá velmi snadno rozkládat. Po rozložení Vám vznikne prostor na spaní 140x200 cm. Na tomto lůžku se můžou vyspat bez problému 2 lidi. Můžete ji tedy využít jako spaní pro návštěvy a nebo jako postel pro Vaše příležitostné spaní. 

Nelibí se Vám?

A co takhle Hewlet? 

S Paulem si určitě v ničem nezadá. Stejně jako on je rozkládací, je vyrobena ze stejných materiálů a má úplně stejné rozměry. Navíc si můžete vybrat sedačku Hewlet s taburety, poličkou a nebo obojím. 

Cena? Víc než příznivá. Od 7 899 Kč. 

Máte raději skandinávský styl?

Potom je přímo pro Vás sedačky Etna. Můžete si ji objednat v několika velikostech a barvách. Materiál opět kvalitní dřevo a OSB deska, která je potažená velmi kvalitní látku. Bukové nožičky jsou krásným doplňkem sedačky. 

Jak velké sedačky jsou? 

Etna má rozměr 220x140 cm, plocha na spaní 200x140 cm. Etna má 2 velké úložné prostory. 

Etna II má rozměry 230x180 cm, plocha na spaní opět 200x140 cm. Sedačka má 2 velké úložné prostory.

A konečně královna Etna III, ta má celkovou velikost 290x140 cm. Plocha na spaní po rozložení je obrovských 270x140 cm. Je vybavena třemi úložnými prostory. 

A nebo toužíte po opravdové dominantě obývacího pokoje?

Potom je pro Vás jako dělaná sedací souprava Tokio II.

Spodní část sedačky je potažená velmi kvalitní eko-kůží. Svršek sedací soupravy je kvalitní látka podobná pytlovině. Sedačka je opět v několika barevných variantách, takže si vybere každý. 

A velikost?

Ohromných 303x190 cm. Po rozložení 270x140 cm

A kolik za tuto velikost a kvalitu musíte zaplatit? Místo původních 43 998 Kč pouze 23 999 Kč. 

Nezaujala Vás žádná z těchto sedacích souprav?

Podívejte se na tento odkaz, kde pro Vás máme připravených dalších více jak 100 druhů sedacích souprav. 

A nebo nám zavolejte na telefonní číslo +420 222 745 674.