Drobečková navigace

Používáte užitečný nábytek, který někdy opomíjíme a nevyužíváme jeho funkci?

Na trhu je mnoho věcí, o kterých nevíme, a tak je logicky nepoužíváme. Když je objevíme, litujeme, že jsme o nich nevěděli dříve. Také mezi nábytkem najdeme poměrně dost kousků vybavení, které možná ani ne neznáme, ale zapomínáme na něj. K takovým klasickým, opomíjeným, přesto dříve hojně využívaným, patří např. volně stojící věšáky.

Nábytek do kanceláře i jinde

Volně stojící věšáky můžeme používat úspěšně v kancelářích, kde chodí zákazníci, nebo také v čekárnách lékařů. Většinou je dnes nahradily jiné typy věšáků. Např. nástěnné věšáky, na které se ovšem nevejde často tolik oblečení, jako na ty stojící.

Stojící věšáky můžete použít ve v předsíni i vstupní hale. Mají dostatečnou nosnost na to, aby udržely kabáty i bundy. Díky kvalitní konstrukci a elegantnímu designu jsou zároveň zajímavým dekorativním prvkem domácnosti.

Pojďte se upravit k toaletnímu stolku

Také toaletní stolky jsou v našich domovech málo vidět. Dříve je měly naše maminky či babičky v ložnicích, možná proto, aby měly alespoň kousek místa pro sebe, když jim večer nebo jindy zbude kousek času. Toaletní stolek je zároveň hezkým dárkem pro mladé slečny, ale také dospělé ženy. Pokud máte v ložnici byť je trochu místa, kde by se dal umístit, máte skvělý nápad na vánoční dárek.

Je báječné, že je součástí toaletních stolků také prostorné zrcadlo, mnoho šuplíků nebo přihrádek na šperky, líčidla, kosmetiku i pomůcky k líčení.

Do ložnice patří i zvláště mladými lidmi opomíjené noční stolky. Často je nepoužívají u svých postelí v dětském pokoji, nezvyknou si na jejich přednosti a považují je pak za zbytečné v ložnici. To ale není pravda. Do nočního stolku můžete uklidit vše, co chcete mít v posteli po ruce a navrch postavit sklenici s vodou, položit brýle nebo knížku.

Tento nábytek, ale i mnohý jiný se slevami i 50 % a více, najdete na SG-nabytek.cz.