Drobečková navigace

To, jak je šatní skříň členěná, je podstatné pro správné ukládání věcí.

Máte-li mnoho členů domácnosti, jistě už jste přišli na to, že je docela složité koupit vyhovující šatní skříně tak, aby měli všichni, kdo u vás doma žijí, skříň uzpůsobenou svému věku. Tedy v případě, že jsou už všichni dospělí, máte potřeby podobné, ale v případě, že máte i malé děti a náctileté, jsou potřeby na šatní skříně různé.

Klasika, která vyhovuje drtivé většině dospělých

Pokud budete vybírat šatní skříň pro dospělé, kterou chcete umístit třeba do ložnice, můžete zvolit klasický model, který bude mít tři křídla. Jedno bude uzavírat samostatnou policovou část, přičemž uvnitř mohou být i schované šuplíky. Další dvě křídla budou tvořit větší prostornou skříň, kde bude buď jen prostor na věšení oblečení a nahoře přihrádka na uložení oblečení, nebo bude rozdělená napůl, na jedné straně budou police a na druhé možnost oblečení pověsit.

Šatní skříně pro náctileté budou obdobné, jen je potřeba počítat s tím, že mají dospívající mnohdy koníčky, při nichž potřebují těžší vybavení. Jde např. o brusle, helmy, výstroj na hokej, holiny, bundy s chrániči, které jsou těžké… V takovém případě je potřeba myslet na zátěž, kterou mají police nebo tyč na věšení oblečení unést. Je lepší nechávat výstroj v truhlicích, kde se snadno ukládají i vytahují i dětem, s nimiž cloumá puberta, a na úklid zrovna nedbají.

Komody pro malé děti

Oblečení miminek, ale i dětí, které chodí do školky nebo na první stupeň ZŠ, můžete ukládat do komod. Šuplíkové komody jsou pro ně jako stvořeny. Snadno do šuplíků uloží oblečení, hračky, knížky… Protože věci nebudou vypadávat, jako z poliček, děti nebudou od úklidu odrazovány.

K dostání jsou i kombinované komody, které mohou tvořit šuplíky i klasické skříňky s dvířky nebo otevřené police.

Bohatou nabídku šatních skříní, ale i komod, různé police a regály, najdete na SG-nabytek.cz. Stačí si jen vybrat. Slevy jsou aktuálně vysoké, i přes 70 % s dopravou ZDARMA u mnohého nábytku.