Drobečková navigace

Vstupní hala jako ze žurnálu. Dopřejte si pohodlí i dostatek úložných prostorů.

V mnoha rodinných domech vstupujeme hlavními dveřmi do poměrně prostorné chodby nebo vstupní haly, z níž vedou schody do podkroví. V takových případech je u dveří dostatek místa pro umístění botníku, předsíňové stěny i menší komody, v níž najdete dostatek prostoru pro uložení nejen věcí, které potřebujete při odchodu z domu.

Rozmanité předsíňové stěny

Velmi praktické jsou předsíňové stěny, které vám bez nutnosti přemýšlet zajistí všech v chodbě či hale potřebný nábytek najednou. Kupříkladu předsíňová stěna s botníkem Opal, kterou koupíte na SG-nabytek.cz, má moderní vzhled a její součástí je zrcadlo, věšáky i botník se sedací plochou. O něco jiná je předsíňová stěna Duo dub artisan. Její součástí je vysoká skříň, botník i zrcadlo, věšáky i polička. Další variantou je předsíňová stěna s botníkem a zrcadlem dub sonoma, která má zrcadlo, šuplík, poličku, botník a věšáky.

Koupit se dají i samostatné nástěnné věšáky, jejichž součástí může být, ale nemusí, zrcadlo nebo třeba poličky. Díky nástěnným věšákům můžete pověsit kabáty, bundy bez toho aniž byste při pověšení oblečení rukou sahali na zeď a časem ji ušpinily. Za zvážení stojí délka laminové plochy, na níž jsou věšáky umístěny, aby se oblečení neotíralo o stěnu.

Botníky, které vám umožní si sednout

S malými dětmi i v seniorském věku je fajn mít možnost si při obouvání sednout. Právě to vám nabídnou botníky se sedací plochou. Ta může být pokryta jedním velkým podsedákem či dvěma menšími. Dovnitř uložíte boty, papuče a nahoru se pohodlně posadíte.

Na SG-nabytek.cz koupíte teď mnohé zboží se slevou 50 % i vyšší. Navíc doprava je ke zboží zdarma. Využijte tuhle výhodnou nabídku a pořiďte si vybavení do předsíně, haly i dalších místností domu či bytu za skvělé ceny. Budete jistě spokojeni.