Drobečková navigace

Je vaše manželská postel v kondici a splňuje všechna vaše přání?

Zvláště v seniorském věku na manželskou postel velmi hřešíme. Nejde vůbec o uklízení postele, tedy dostatečně časté převlékání postele nebo typ povlečení dle toho, jaká látka je nám v daném ročním období příjemná. Jde o to, že manželská postel jako taková je často značně opotřebovaná, rozvrzaná, nelíbí se nám, ale přesto ji v ložnici „trpíme“, protože proč kupovat novou? Jenomže vzhled postele i to, zda vrže, má velký vliv na to, jak se během spaní cítíte, jak se cítíte v ložnici.

Postel dle vašeho vkusu a potřeb

Nejen vzhled manželské postele má vliv na naše pocity. I vrzání při každém otočení je nepříjemné. Může rušit nás, ale také jej mohou slýchat sousedé v panelovém domě, což se nám nemusí někde uvnitř vůbec líbit, a aniž bychom si to uvědomovali, necítíme se kvůli tomu dobře.

Co se týče zdraví, v mládí nás ani nenapadne, proč byste si měli kupovat zvýšenou postel. Až s přibývajícími roky začnete s velkou pravděpodobností, že se vám z nízké postele špatně vstává, pohyb vás bolí a podobně. Trochu pomůže zvolit si vyšší typ matrace, ale vyšší typ postele je jednoduše lepší, proto se vyrábí.

Postel s nočními stolky

Možná máte zároveň nefunkční noční stolky. Tedy myšleno tak, že jsou šuplíky špatně otevíratelné, protože už v kolejničkách nejezdí tak, jak mají. Anebo máte vyviklaná dvířka, která se nadají už ani zcela zavřít. I to přispívá k tomu, jak se v ložnici cítíte a zda chodíte spát rádi.

Změňte vaši ložnici k lepší, hezčí a útulnější místnosti tak, abyste byli spokojení při spánku, ale také při samotném vstupu do ložnice. Nová manželská postel vám v tom velmi pomůže. A pokud řešíte nedostatek úložných prostorů, můžete se podívat na postele z masivu s úložným prostorem. Teď navíc spousta zboží na SG-nabytek.cz se slevou 50 % a dopravou ZDARMA.