Drobečková navigace

Které vybavení je nám velmi nápomocné, aniž bychom si to uvědomovali?

Nábytek může mít mnoho podob. Můžeme jej rozdělit podle toho, do které místnosti je ten či onen určen, z jakého je materiálu, pro koho je určen, dělíme jej také podle dekorů, rozměrů atd. Jsou však i kousky, které jsou důležité, aniž bychom si to uvědomovali. Třeba takové volně stojící věšáky. Vejde se na ně zpravidla více oblečení, než na malé klasické nástěnné věšáky.

Šikovné vybavení do koupelen

Důmyslně řešený nábytek oceníme v každé místnosti. Takže i koupelna bude příjemnější, lépe vybavená a funkčnější.

Co třeba koupit si regál nad pračku? Znáte jej? Pokud používáte pračku jako odkladiště na ručníky, pokládáte si zde kosmetickou taštičku či cokoli, čemu nevadí mírné chvění při praní, nebude vám regál vadit. Hned nad pračkou může mít první polici, na kterou můžete odkládat vše, jak jste byli dříve zvyklí. Rozdíl ale je, že hned nad první policí je další a nad ní skříňka. Anebo může být hned nad pračkou uzavíratelná skříňka, takže vám příp. návštěva nebo malé děti nebudou nahlížet do všeho, co v policích máte.

Máte prostor pro taburet nebo podnožku?

Ti, kdo mají štěstí a mohou mít doma sedačky do „U“ nebo „L“ si mohou k TV nebo relaxaci kdykoli pohodlně lehnout. Ale pokud máme „jen“ gauč, může nám tato možnost chybět. Při sezení ve dvou, ve třech si nohy nevyložíme. Proto je skvělé podívat se na taburety a podnožky. Najít totiž můžete i rozměrově malé typy, které nezabírají mnoho místa, můžete je uklidit i do skříně a v případě potřeby vyndat a použít. Pokud se k vám dostaví hosté, nebo budou děti občas potřebovat v obýváku snadno posunutelné stupátko nebo sedátko, rádi jej využijí. Je praktickým vybavením každého obýváku.