Drobečková navigace

Lze najít na trhu v dnešní době levné kuchyňské linky?

Potřeba nové kuchyňské linky se týká mnoha domácností nejen u nás, ale i ve světě. Co ale zájemce o ně velmi často odrazuje, jsou ceny, které jsou v dnešní drahé době vysoké a pro mnohé nedostupné. Nebo možná s pomocí splátek, ale i těm se snaží lidé vyhnout. Naštěstí v případě, že nesháníte kuchyňskou linku na míru, lze stále najít i typy, které jsou relativně levné a pokud budete chvíli šetřit, můžete se z nich těšit.

Kuchyňské linky od cca 5 300 Kč

Když se vám podaří najít kuchyňské linky v akci, tedy za sníženou cenu, lze ty nejmenší koupit od ceny 5 300 Kč. Jde o kuchyňské sety o délce 1,8 m, zpravidla v bílém provedení s kombinací jiné pracovní desky, která zajistí zpestření a optické rozdělení spodních a vrchních skříněk. Bílá je velmi módní, a když si takovou kuchyňskou linku pořídíte, bude hezká i za X let. Stačí se o ni starat s ohledem a správnou péčí.

Delší kuchyňské sety lze koupit za cenu kolem 8 000 Kč. Třeba v délce 240 cm. Mluvíme samozřejmě o kuchyních, které jsou vyráběné sériově, a jsou ideální např. do panelových bytů, bytovek nebo tam, kde je v rodinném domě kuchyně menší a nejsou v ní potřeba žádné prvky vyráběné na míru.

                                                     

K dostání jsou i rohové kuchyňské sety, např. v délce 3 m za aktuální akční cenu kolem 12 300 Kč.

V případě, že máte místo i u protější nebo přilehlé stěny, můžete do kuchyně koupit i bílé komody. Hodí se k bílým kuchyňským setům a zajistí další úložný prostor.

                                   

Malé, přesto útulné a moderní kuchyně

Díky bílým kuchyňským linkám se i malá kuchyně stane opticky prostornější, bude prosvětlená. Pro získání místa se můžete podívat i na rozmanité jídelní stoly, např. rozkládací nebo barové. Zabírají málo místa, a ty rozkládací v případě potřeby pohostí i větší počet osob. Tady můžete klidně sáhnout nejen po bílém, ale i dřevěném nebo jiném modelu, který kuchyni oživí.