Drobečková navigace

Nahraďte dětskou postýlku kvalitní dětskou nebo patrovou postelí

Je radost mít děti v každém věku. Každý věk ale se sebou přináší různé potřeby, co se týče vybavení dětského pokoje. Jak děti rostou, je nutné jim alespoň některý nábytek vyměnit za nový, vyhovující jejich výšce. Jde zejména o postel a matraci. Postýlka vydrží ratolestem tak do 2 – 4 let, záleží na tom, jak je dítko velké, jak je v postýlce aktivní. Pak je čas koupit buď rostoucí postel, postel o délce 160 cm nebo klasickou postel se zábranami po stranách, aby dítě v noci nespadlo na zem.

Postele pro děti ve věku od cca 4 let

Jakmile uznáme za vhodné, že je načase „přestěhovat“ dítě do větší postele, musíme vybrat takovou, která bude vyrobena a zejména ošetřena nezávadnými materiály, která bude bezpečná, pevná, stabilní a dítě z ní nespadne při prvním spaní. K tomu jsou určeny postele se zábranou. V nabídkách obchodů je jich mnoho.

                                              

Dětské postele mohou mít pod lůžkem úložný prostor v podobě jednoho či dvou vysouvacích šuplíků. Stejně tak ale může být pod lůžkem schované druhé výsuvné lůžko, což je skvělé např. v rodinách, kde chodí na přespání kamarád, sestřenice nebo sourozenec, který trvale žije s druhým rodičem.

Postele pro děti se dají najít v krásných barvách pro holky i kluky, ve tvaru auta, domečku, v případě patrových postelí může být ve spodní části prostor na stůl s židlí a nahoře je lůžko. Možností je mnoho. I patrové postele mohou zářit pestrými barvami, ale dají se koupit v decentních provedeních, např. bílo – přírodním, zeleno – přírodním, šedo – přírodním…

Aby měly děti v pokoji uklizeno, kupte jim nástěnný věšák

Zlobí vás, jak vaše děti nechávají oblečení přes postel nebo židli. Anebo jen tak po zemi? Pomoci vám může komoda, do jejíchž šuplíků se dá vše snadno uložit a nevypadne ven. Také nástěnné věšáky pomohou dětem udržovat pořádek a nemít oblečení přehozené přes nábytek.

Díky obrovské nabídce obchodů vyberete kvalitní a cenově dostupnou postel malým i velkým dětem. Stačí se porozhlédnout.