Drobečková navigace

Víte, že počítačové stoly mají velmi mnoho podob?

Pokud si počítačový stůl představujete jako stůl s hlavní deskou, dvěma bočnicemi a plným čelem, aby vám nebylo vidět na nohy, kdyby stál stůl v prostoru, vězte, že jeho podoba může být mnohem různorodější. Na své si přijdou milovníci bílého nábytku, přírodních materiálů, netradičních řešení, které jsou velmi praktické a zajistí vám i využití koutů.

Rozmanitosti se meze u počítačových stolů nekladou

Pokud se podíváte na psací a kancelářské stoly, budete mile překvapeni jejich přívětivou cenou i bohatou nabídkou vzhledů. Naprosto jednoduchý avšak doplněný malým regálem je např. počítačový stůl s regálem MALAX 2 x 2 v bílém provedení. Nemá výsuvnou polici, je proto vhodný pro ty, kteří pracují na notebooku, a police jim nebude chybět.

Při výběru je potřeba zohlednit, zda chcete dostatek prostoru pod deskou stolu, aby se dala zasunout kancelářské židle a křesla různých velikostí. Pokud máte židli ergonomickou s do boků vysunutými područkami, třeba s ní pod stůl zcela nezajedete.

Pokud jsou pracovna a kancelář situovány tak, že chcete stůl umístit do kouta, můžete sáhnout přímo po rohovém stolu. Je na vás, zda si vyberete model „levý“ nebo „pravý“. Výběr je stejný, jako když vybíráte rohovou sedačku, tedy postavíte se před pracovní stůl a po které ruce budete mýt roh, takový rohový stůl se jedná.

Myslete i na menší a větší děti

Také malí a větší studenti potřebují kvalitní psací stoly. Vybírat můžete dětské psací stoly, které jsou oživeny barevnými doplňky, např. úchyty v růžové, modré, zelené, šedé barvě a dalších, barevné mohou být i čelní desky šuplíků, skříňky a podobně.

Kvalitní PC stůl může být bez šuplíků a skříňky, tedy naprosto jednoduchý. Pod takový můžete umístit mechaniku stolního počítače i kontejner na kolečkách. Oblíbené jsou ale klasické modely, které pojmou všechny kancelářské potřeby nebo školní pomůcky, sešity a knížky. Stůl může být také prodloužen nahoru o regál.

Kvalitní počítačový stůl si zaslouží každý, kdo za ním potřebuje trávit i několik hodin denně.