Drobečková navigace

Jak zařídit předsíň, aby vám v ní bylo příjemně a zároveň byla funkční?

Také máte menší předsíň, do které byste rádi vměstnali více vybavení, než je možné? I tak jsou ale kusy nábytku, které by zde neměli chybět a díky důmyslným řešením výrobců si můžeme vybrat takový, který nám bude vyhovovat. Ať už žijete ve dvou, máte malé děti nebo jste single žijící senior, příjemně může být každému z nás.

Usaďte děti na velký botník

Nejen maminky, které potřebují denně několikrát obout malé děti, si budou libovat, když jim bude v předsíni sloužit velký botník se sedátkem bílý nebo jinak zbarvený. Měkké polstrování je dost velké na to, aby se na něj posadily dvě děti. Anebo vy a dítko. Vhod přijde jistě i seniorům, kteří mají potíž se stabilitou a nemohou udržet rovnováhu. Tento botník se dá otevřít z vrchu, kde najdete úložný prostor na deštník, pláštěnku, čepice apod. I čelní část je odklápěcí a za ní se ukrývají dvě police na boty či papuče.

Takový botník se sedátkem může být i součástí celé předsíňové stěny. Záleží na tom, zde zařizujete předsíň kompletně celou, nebo chcete jen některé kusy nábytku.

Pokud máte málo místa, ale pověsti bundy a jiné svršky přesto potřebujete, vhod vám mohou přijít nástěnné věšáky. Je jich mnoho typů, můžete umístit i dva vedle sebe tak, abyste pověsily vše, co potřebujete, i šesti osobám. Na šířku mají kolem 50 cm, hravě je umístíte za dveře. Ideální jsou i do maličkých bytů, kde předsíň ani není.

Světlý nábytek vaši předsíň projasní

Je fajn investovat do kvalitní předsíňové stěny. Její součástí může být jak botník, tak nástěnné věšáky, skříň na pověšení dalších kusů oblečení, police na klobouky a čepice, ale i zrcadlo, díky němuž se budete moci zkontrolovat. Vše hezky v jednom dekoru. Díky předsíňové stěně na nic důležitého nezapomenete.

Předsíň je příjemná, když mají stěny teplé barvy, mohou být doplněny o obrázky nebo jiné dekorace. Na zemi je praktická odolná podlaha, která nevsakuje vlhkost a snadno se udržuje. Např. dlažba, lino nebo odolné plovoucí podlahy.