Drobečková navigace

Rohový nábytek vám umožní využít místo na maximum

Ať už se jedná o obývací pokoj, domácí pracovnu nebo třeba dětský či studentský pokoj, všude chceme mít prosto využit co nejlépe. Do koutů můžete umístit rohové sedačky i další druhy nábytku tak, aby vám skvěle sloužil, zbytečně nepřekážel a pojmul mnoho věcí či nabídl dostatek prostoru pro práci i odpočinek.

Psací stůl do každé pracovny

Dá se říct, že rohové psací a PC stoly včetně kancelářských židlí jsou v pracovnách nejdůležitějšími kusy nábytku. Právě stůl může tvořit optický předěl v místnosti, příčku, k níž přistupují klienti, ale stejně tak může být nenápadný, nepřekážet a prostor nezatížit, zvláště, když je pracovna menší a chcete v ní umístit i mnohé jiné vybavení. Do menších kanceláří i tam, kde potřebujete vměstnat PC stůl do běžného pokoje, můžete koupit rohové modely. Záleží na vás, zda si vyberete typ „levý“ nebo „pravý“ s ohledem na dispozici vašeho pokoje.

Věděli jste, že může být součástí stolu i regál? Jednoduše tvoří jeho boční část, má police a je takovým 2v1. Stejně tak ale může stůl tvořit i skříňka na jedné ze stran pod hlavní deskou a praktické šuplíky.

Sedačky do „U“

Rovnou dva rohy místnosti můžete obsadit, když se podíváte na sedačky do „U“ a některou si vyberete. Pokud vám kolem ní zůstane místo, můžete do koutů umístit ještě stojací lampy, příruční stolky, nebo do jednou kouta vysokou stále zelenou květinu, regál na knížky, police atd.

Prostornou sedačku do „U“ můžete na Sg-nabytek.cz koupit již od částky o něco vyšší, než je 10 000 Kč. Jedná se o velkou rozkládací sedací soupravu ETNU III za 10 279 Kč nebo rozkládací sedací soupravu VERO za 10 489 Kč.

Kouty místností mohou zaplnit i velmi praktické a často opomíjené volně stojící věšáky, úzké knihovny nebo třeba křesla. Záleží jen na tom, o jaký prostor se jedná.