Drobečková navigace

Toaletní stolky udělají radost ženám v každém věku

V našich domácnostech je bohužel často opomíjen kus nábytku, který je přitom velmi praktický a dokonce může příznivě ovlivnit naši mysl, to, jak se cítíme. Řeč je o toaletním stolku. Ženám nabízí možnost v klidu se připravit do práce, na sváteční večer „venku“, ale i zkoušet si účesy, líčení, nebo jen tak sedět, rozjímat a sledovat z okna, jak kvete zahrada.

Toaletní stolek a úspora místa v koupelně

Pokud je vaše koupelna často obsazena manželkou, dcerou nebo třeba maminkou, je toaletní stolek doslova vysvobozením pro mnohé z nás. Tato žena může své zkrášlování a dolaďování provádět v ložnici, v šatně nebo kdekoli jinde, kde budete mít na toaletní stolek prostor.

Náctiletým jej umístěte do studentského pokoje, kde se může hodit vedle bílé komody, postele nebo třeba do kouta k oknu. Toaletní stolky je ostatně dobré vždy mít u okna, aby na tvář dopadalo denní světlo. Jestliže máte tuto možnost, jistě ji využijte.

Kde toaletní stolek umístit?

Jak už bylo uvedeno, co se týče místností, zpravidla jej zakomponujeme do ložnice, dětského / studentského pokoje, do šatny, ale pokud máte doma svou pracovnu, kde vám nechodí klienti, jen zde z domu pracujete, klidně si ho umístěte i tady.

V místnosti je pak dobré mít jej u okna. Ať už to tak je, nebo ne, zároveň je u stolku nutné mít kvalitní osvětlení. To může být už součástí stolku, anebo můžete použít stolní lampičku s nastavitelným světlem. Další možností je umístění osvětlení po stranách stolku. Světlo za vámi, ať už hlavní lustr, nebo jakékoli jiné, vám do tváře nikdy neposvítí, naopak si budete vrhat stín.

Stejně jako bílé komody, se skvěle kombinuje s dalším vybavením bílý toaletní stolek.

Dostatek úložných prostorů

Toaletní stolky mají i šuplíky nebo skříňku. To proto, aby si žena mohla uschovat co nejvíc šminek, šperků, líčidel, vlasových doplňků atd. Je dobré si opatřit i stojací organizér na šperky, který je uzavíratelný.

Díky toaletním stolkům nemusíte pořizovat další zrcadla do koupelny. Ženy i muži budou mít více prostoru a klidnější ráno.