Drobečková navigace

Kanceláře i studentské pokoje lze vybavit levnými a kvalitními PC stoly

Tak jako je to se vším, i u nábytku musíme počítat po letech používání s určitým opotřebením. Na to ovšem mnohdy nedbají firmy, které se snaží ušetřit na nesprávném místě. Její zaměstnanci pak usedají k olupujícím se stolům, mají regály se šuplíky, kterým nedrží čelo nebo nejdou dovřít, skříňky mají dvířka nakřivo a zavírají se takřka na heslo… Přitom nábytek dnes lze vybrat díky bohaté nabídce levně a kvalitně.

Oblíbené psací stoly dub sonoma

Do kancelářských prostorů, ale také do dětských pokojů, v nichž potřebujete, aby mělo dítě k dispozici prostor pro vypracovávání domácích úkolů, je možné postavit psací stoly dub sonoma. Tento typ je v dnešní době velmi oblíbený, protože má příjemnou hnědou barvu, výborně se kombinuje s jiným nábytkem, ladí s mnoha jinými barvami nebo odstíny hnědé.

I ti, kteří mají rádi dvoubarevný nábytek, si přijdou na své. Právě dekor dub sonoma se vyrábí v kombinaci s další barvou, např. může být korpus a hlavní pracovní deska tmavě hnědá v odstínu wenge, čela šuplíků jsou pak v dekoru dubu sonoma.

K projasnění tmavých kanceláří nebo optickému zvětšení malé místnosti zvolte bílé psací stoly. I ty se hodí do soukromých i kancelářských prostorů a působí velmi elegantně. Naprosto jednoduchý psací stůl stojí už kolem 1 000 Kč, stůl rohový se třemi šuplíky a skříňkou pod hlavní deskou kolem 4 000 Kč.

Rohové, jednoduché stoly i stoly s úložným prostorem a regálem

V naší nabídce si jistě vyberte správný typ stolů, ať už mají být stejné do více kanceláří, nebo rozmanité. Výborně řešený je např. počítačový stůl, který má na jedné straně šuplíky, vedle nich pod pracovní deskou v koutě police, pak je prostor pro nohy pracujícího, a dál vedle nich skříňka. Takový stůl může být „levý“ i pravý“, může být doplněno regál nad stolem, který je součástí stolu jako celku.

Psací stoly reprezentují, a pokud k vám do kanceláře chodí obchodní partneři, klienti nebo dodavatelé, to, aby byl stůl v pořádku a čistý, je základ úspěchu.