Drobečková navigace

Konferenční židle mají mnoho podob, a tak umí podtrhnout styl firmy.

Každá moderní společnost, která chce být úspěšná a chce se dobře prezentovat před obchodními partnery, zákazníky, ale také svými zaměstnanci, by měla používat kvalitní nábytek. To platí o všech místnostech, které se ve firmě nachází. Je neprofesionální nabízet obchodním partnerům luxusní křesla nebo židle a zaměstnance nechat usedat na desítku let staré, odřené a rozvrzané kancelářské židle.

Konferenční židle nejen do konferenčních místností

Zpravidla v zasedacích místnostech, ale také na konferencích, školeních, dokonce také v čekárnách lékařů, ve školách a jinde, najdeme konferenční židle. Protože mají různé tvary, mohou být s područkami i bez nich, liší se materiály, mohou ladit s barvami vaší firmy, ale i s filozofií, kterou zastáváte.

Reprezentativní i pohodlná je konferenční židle Samba, která má područky, příjemné polstrování, takže je pohodlná i na dlouhé sezení, několikahodinové konference, porady. Podobně je tomu u konferenční židle ISO eko – kůže s područkami. Obě jsou velmi dobře hodnocené a jsou k dostání za přijatelnou cenu.

Firma, která se zabývá dřevovýrobou, ekologií apod., může sáhnout po konferenčních židlích ze dřeva. Taková je např. konferenční židle FIX hliníková nebo černá. Bukové dřevo i kovová konstrukce jsou zárukou vysoké životnosti a odolnosti. Tyto židle jsou hojně používány ve školách i firmách, jsou jednoduché, dobře a lehce se udržují, jsou cenově dostupné.

Usedat na ně lze za psací a kancelářské stoly, ale i do zmíněných čekáren, do tříd a jinde.

Kancelářské židle, o které je radost pečovat

Jsou i místa, kde potřebujeme kancelářský nábytek odolný vůči znečištění. Třeba v kancelářích, kde si zveme zaměstnance, jež jsou oblečení v pracovním oděvu, jsou často umazaní od oleje, prachu, hoblin… I do nejnáročnějších podmínek můžete použít kancelářské židle a křesla z umělé hmoty. Vypadají dobře, lehce je otřete, nevadí jim špína, olej, mají výbornou nosnost a stabilitu.  

Díky rozmanitosti konferenčních a kancelářských židlí si vybere skutečně každý a do každého typu prostředí.