Drobečková navigace

Krásná ložnice s přispěním moderní šatní skříně.

Spousta z nás, ač žije v prostorných rodinných domech a bytech, nemá dostatek místností na to, aby si vytvořila samostatnou šatnu, do které by se ukládalo všechno oblečení a obuv. Proto se poohlížíme po nábytku, který nám vše, co nosíme, a to i příležitostně, pomůže uskladnit. Ideální je mít půdu, nebo prostor, kde skutečně výjimečně používané sezónní oblečení odložíme. A zároveň šatní skříň, která bude funkční i hezká zároveň.

Skříně a komody mnoha velikostí

Do ložnice, ale i do studentského nebo hostovského pokoje můžeme umístit prakticky řešené skříně a komody, které jsou zároveň hezké a reprezentativní. Třeba takové šatní skříně. V posledních letech jsou oblíbené šatní skříně s posuvnými dveřmi. K dostání jsou v mnoha velikostech, třeba v šířce 150 cm nebo 250 cm a mnoha dalších.

Dekory jsou také pestré. Volit můžete naprosto jednoduché a elegantní bílé skříně, bílé lesklé skříně se zrcadlem, skříně v dekoru dub sonoma, kombinaci černé a dubu artisan, zajímavě vypadá i dekor trufla v barvě připomínající hořkou čokoládu smíchanou s kapkou smetany.

Do prostorné ložnice, kde chcete mít i televizor, lze použít i sestavy a stěny a vybrat si takovou, která bude ladit se šatní skříní. Tím bude u dvou stěn nábytek. A vám k dispozici spousta úložného prostoru.

Aby ložnice nebyla přeplněná

V žádné místnosti bychom se neměli cítit stísněně. To může způsobit tmavá výmalba, tmavé těžké závěsy, také tmavé koberce a vysoký nábytek přes celou stěnu. Tam, kde umístíte šatní skříň, je dobré použít už jen komody nebo menší skříňky. A to jen v případě, že skutečně úložné prostory nutně potřebujete. Vhodné jsou i výše zmíněné sestavy a stěny, které jsou v dnešní době vzdušné a lze je koupit s různými kusy nábytku.

V ložnici velké šatní skříně využíváme mnozí. Volte tu svou dle dispoziční možností vaší místnosti, dle vašeho vkusu i potřeb co se týče řešení uvnitř skříně.