Drobečková navigace

Jakou sedačku do „U“ vybrat, když potřebujete nejen dostatek místa k sezení.

Velké rodiny by mohly vyprávět nekonečné story o tom, jak je těžké se pohodlně uvelebit u rodinné oslavy nebo třeba vánočního společného sledování televize. Naštěstí existují prostorné sedačky, díky nimž může najednou usednout i např. rodina šestičlenná a větší. Ideální je kombinovat sedačku s křesly, taburety či sedacími vaky.

Důmyslně řešené sedačky do „U“

Mnozí si sedačky do „U“ volí kvůli jejich velké ploše k sezení. Ovšem můžete mít i další požadavky, a vězte, že je možné je splnit. Třeba funkci rozložení. Rozkládací sedací souprava je velmi praktická. Návštěva, která u vás bude chtít přespat, tak může kdykoli učinit. Dvě dospělé osoby, možná i s malým dítkem, se pohodlně vyspí.

Skutečně prostorná je např. rohová rozkládací sedací souprava RIGITTO II PRO 2. Je široká 346 cm, nejenže ji lze rozložit ke spánku, ale má i úložný prostor. Je vyrobena z kovu, laminovaného dřevěného materiálu a tkaniny, takže je pevná a stabilní. Potahová látka Poso se řadí mezi velurové tkaniny, podobá se plyši s krátkým vlasem, má jemný povrch a připomíná vzhledem manšestr. K dostání je v mnoha barevných provedeních.

U volby sedačky je dobré zaměřit se i na konferenční stolky. Ten, který vám vyhovoval k menší sedačce, bude možná k nové, velké sedačce do „U“ příliš široký. Např. k rozkládací sedací soupravě LIVIO, která je také do tvaru U, ale je menší, než výše uvedená, můžete použít čtvercový i kulatý typ konferenčního stolku.

Sedačka do prostoru nebo do kouta či ke zdi?

Co bychom neměli opomenout je i vzhled sedačky ze zadní strany. Některé jsou totiž vyrobeny s účelem umístění ke stěně, do kouta, a tomu je uzpůsobena zadní část sedačky. Chcete tedy sedačku do „U“ vhodnou do prostoru, nebo na zadní straně nezáleží, protože bude u stěny?

I když sedačky zpravidla nenabízí tak komfortní spánek, jako manželské postele, své majitele umí i přesto svými funkcemi nadchnout. Vyberte si novou prostornou sedací soupravu do tvaru „U“ a užijte si společných chvil se svými blízkými.