Drobečková navigace

Víte, kde všude můžete použít posuvné dveře?

Mnozí z nás už vyměnili klasické otevírající se dveře do prostoru za praktické a úspornější posuvné dveře. Někdo volí typ do pouzdra, které je zabudované ve zdi, ti, kteří se chtějí vyhnout „zedničení“ volí naprosto jednoduše namontovatelné posuvné dveře, které se upevňují na zeď. Jejich nevýhodou v porovnání s dveřmi do pouzdra je v tom, že u nich musíte myslet na pár centimetrů, které budou zabírat u zdi, kolem které budou „jezdit“. No a také je jich vidět.

Krásně dekory posuvných dveří na zeď

Různě provedené posuvné dveře se dají použít do všech místností v domě či bytě. Do obývacího pokoje, do koupelny, kuchyně, lze jimi oddělit předsíň a šatna, jsou vhodné i do chodby, hostovského pokoje, pracovny… Možností je skutečně mnoho a vyberete si i s ohledem na váš vkus.

Velmi dobře vypadají i jsou výborně hodnocené posuvné dveře Marti III, které můžete volit ve čtyřech různých barevných variantách. Aktuálně jsou k dostání za cenu od 2 489 Kč, což je cena po slevě ve výši 45 %.

Krásné, výrazné a netradiční jsou moderní posuvné dveře RUBI V v barvě čokoláda / černá. Ty si teď můžete koupit za cenu 3 059 Kč se slevou 42 %.

Jednoduché, elegantní i s výborným hodnocením jsou i posuvné dveře GREG 86 cm v dekoru dub sonoma, se slevou 42 % a cenou 2 019 Kč.

Posuvné dveře nejen jako předěl místností

Posuvné dveře se ale dají použít, i coby uzavírání šatny nebo velké skříně. Vždy jsou dodávány společně s horní lištou, posuvným systémem a spojovacím materiálem. Máte někde v domácnosti závěs, za nímž schováváte např. zahradní nábytek, technickou místnost, kbelík s mopem a podobně. Posuvné dveře prostor zútulní, zkrášlí a výborně splní svou funkci.

Podívejte se na kompletní nabídku a vyberte si dveře, které vám zajistí soukromí, oddělení místností, uzavření prostoru před domácími mazlíčky atd. Z mnoha variant si zajisté vyberete i vy.