Drobečková navigace

Máte doma školkaře, školáka nebo náctiletého? Vyberte jim krásné dětské postele

Pokud se podíváme do naší ložnice, prim zde hraje manželská postel. Podobně je tomu v dětském pokoji, i když tady jde zpravidla ruku v ruce i s psacím stolem, skříněmi, regály nebo třeba barevnými policemi s boxy na hračky a další předměty. Vzhled postele může mít na vzhled místnosti velký vliv. Zvláště, když vyberete velmi zajímavý model.

Potěšte malé děti a uložte je do auta nebo domku

Dětský nábytek může být skutečně cool. Když je vyroben s nápadem a se smyslem pro hezkou kombinaci barev a tvarů, děti ho mají velmi rádi. Důkazem je třeba postel ve tvaru závodního červeného auta. Není snad kluk, který by z takové postele nejásal. Samozřejmě je důležitá i kvalitní matrace ideálně s ochranným návlekem na matraci, aby ji dítě neušpinilo… Ovšem pro děťátko je rám jako takový velmi důležitý. Mnohem lépe také uložíte dítě do postele, kterou si zamilovalo, než do nějaké, na které mu nezáleží.

Také dětské postele pro holčičky mohou být super. Co třeba vybrat vaší „princezně“ postel, která vzhledem připomíná domeček? Šikovné maminky mohou na postel nainstalovat i baldachýny, a výsledek bude skutečně jako pro princeznu.

Krásné patrové postele

Pokud máte děti 2, nebo u vás přespává dítě partnera o víkendech, můžete děti společně uložit na patrovou postel. Skvělou možností jsou i patrové postele s výsuvným lůžkem, kde uložíte děti 3. I tady můžete vybírat z krásně barevných provedení, které prostor doslova rozzáří.

Povedené jsou i jednolůžka s úložným prostorem pod postelí a vyvýšenými bočnicemi tak, aby dítě nespadlo při spánku na zem.

Klasická postel pro větší děti

Měníte pokoj dospívajícímu synovi či dceři? Neváhejte a barevný dětský nábytek nechte stranou. Potěšte potomka polstrovanou postelí, které jsou teď velmi trendy, nebo klasickým jednolůžkem ze dřeva. Ovšem když vyberete neužší dvoulůžko, jaké je v prodeji, bude mít obrovskou postel sám pro sebe. To náctiletým všeobecně náramně vyhovuje.