Drobečková navigace

Chcete rychle a vkusně zařídit váš domov? Vsaďte na nábytkové sestavy a stěny

Zařizování domácnosti nebo firmy není rozhodně nic snadného. Ti, kteří mají smysl pro detail, dovedou si představit zařízení jednotlivých místností, nebo si je dokonce dovedou převést do virtuální podoby na své PC, mají v mnohém snadnější volbu. Ale ti, kteří vůbec nevědí, co s čím kombinovat, který nábytek by ve které místnosti měl být atd., jsou doslova ztraceni. Řešením jsou ale sestavy a stěny, které nám zařizování interiéru velmi usnadní.

V nábytkových sestavách a stěnách je vše důležité

Pokud se podíváte na nábytkové stěny do obývacího pokoje, rychle zjistíte, že bývá jejich součástí

TV stolek, polička a zpravidla dvě skříňky nebo skříň a skříňka různých velikostí. Ti, kteří chtějí více úložného prostoru, mohou zvolit větší nábytkovou stěnu, která bude obsahovat i další komodu, která pojme poměrně dost věcí.

Obývací stěny neobsahují konferenční stolky nebo sedací nábytek. Ty si budete muset vybrat zvlášť. U konferenčního stolku je vhodné vybrat jej ve stejném dekoru, jako obývací stěnu, příp. ve velmi podobném dekoru a stylu. Výjimkou jsou moderní typy stolků, které mají např. konstrukci ve zlatém provedení a desku z napodobeniny žuly, betonu a podobně.

To samé platí i o předsíňové stěně. Součástí je dle velikosti buď krátká dřevěná stěna, na které jsou umístěné věšáky, nad nimi polička, doplněn může být botník, skříň a zrcadlo. Samozřejmě, všechny kusy se dají koupit i samostatně, takže pokud vás zajímají např. botníky, na které je možné se posadit, můžete je najít v různých provedeních a koupit si je navíc k předsíňové stěně.

                                            

Kuchyňské linky jsou také kombinací skříněk a pracovní desky

Také v případě, že budete zařizovat novou kuchyni, můžete v případě klasické velikosti kuchyně zvolit už navrženou kuchyňskou linku. Je několik délek, z nichž můžete vybírat, běžné jsou i kuchyňské linky do „L“.

Stačí zavítat do e-shopu nebo kamenné prodejny s nábytkem a podívat se na nábytkové sestavy. Vyberte si jistě dle svého vkusu, a pokud vám některý kus nábytku bude scházet, jednoduše si jej v daném dekoru dokoupíte.