Drobečková navigace

Rohové psací a PC stoly mají své místo v domácnostech i firmách

Díky bohaté nabídce obchodů s nábytkem je dnes možné sehnat vyhovující PC stůl tak, aby „padnul“ do místnosti malé, velké, domácí i firemní. I díky tomu, že jsou rohové psací a PC stoly k dostání v různých barevných provedeních, vybírají se skutečně výborně. Pro jaký se rozhodnout právě pro vaše potřeby?

Moderní a elegantní psací stoly dub sonoma

K velmi populárním patří psací stoly dub sonoma, a to především pro příjemnou hnědou barvu tohoto masivu. Výborně se kombinuje i tam, kde už nějaký nábytek je.

Než se pro konkrétní typ stolu rozhodnete, je důležité se zamyslet, co vše od něj budete potřebovat. Má mít prostor pro uložení mechaniky stolního počítače, nebo budete používat notebook? Tady je důležité také umístění klávesnice, pokud ji budete používat. V případě, že ano, můžete zvolit stůl s vysouvací poličkou pod hlavní deskou stolu, která je určena právě na odložení klávesnice. Na stole tak budete míst víc místa na vše důležité, co potřebujete mít po ruce.

Také můžete najít různě řešené počítačové a psací stoly. Má mít šuplíky, nebo spíš skříňku a poličku? Mají být úložné prostory na jedné straně, a které, nebo na obou? Možná budete chtít stůl, jehož součástí je i regál, a to jak pod stolem, tak nad ním. Jednoduše namísto jednoho boku, který tvoří klasicky deska, je zhotoven regál.

                                                 

Počítačový stůl do tmavé nebo malé místnosti

V případě, že vás tlačí prostor, nebo jde o malý a tmavý pokoj, podívejte se na bílé psací stoly. Ty prostor opticky zvětší i rozsvítí. Dobré je také opatřit si zámek, kterým bude možné skříňku uzamknout, pokud k vám chodí klienti, nebo chcete dokumenty uschovat před malými dětmi, které se v domácnosti pohybují.

                                        

Moderní počítačové a psací stoly vám nabídnou důmyslné řešení, jak prostor na maximum využít. Stačí se podívat na internetu a zvolit si model, který vás zaujme.