Drobečková navigace

Proč jsou bílé psací stoly tak oblíbené?

Pokud se podíváte do moderních domácností, velmi často v nich najdete psací stoly. Nechybí ve studentských pokojích, ale také malých pracovnách, které si vytváříme kvůli častému pracování formou home office. Velmi často kupujeme bílé psací stoly. Ve firmách se s nimi setkáme méně, ale doma jsou skutečně oblíbené.

Kouzlo bílé barvy u psacích stolů

Bílé psací stoly se hodí do jakékoli barvy interiéru. Pokud je v pokoji málo světla nebo je vybaven tmavým kobercem, sedačkou nebo třeba tmavším bytovým textilem a sytou tmavší výmalbou, velmi prostor oživí.

Také v dětských pokojích u větších ratolestí se proto tak často objevují. Místnost je s jejich přispěním vzdušnější, opticky větší, tmavý kout jakoby najednou osvětlil…

Pracovna a kancelář vypadá s bílým psacím stolem čistě, jednoduše, příjemně. Koupit si můžete tento typ stolu v mnoha provedeních. Pokud používáte notebook, postačí, aby měl hlavní pracovní desku a příp. úložné prostory v podobě šuplíků nebo skříněk po stranách. Pokud máte stolní počítač, klávesnici a počítačovou myš, je dobré mít pod hlavní deskou výsuvnou poličku, na kterou klávesnici položíte a na hlavní desce budete mít prostor pro knížky, sešity, papíry či cokoli jiné.

K bílým kancelářským a psacím stolům se pak výborně ladí pracovní židle i další vybavení kanceláře. Je to stejné, jako když si podíváte na barové stoly v bílém provedení. I ty se hodí do každé místnosti, lehce k nim zvolíte správné barové židle, a pokud se stanou předělem dvou prostorů, např. obývacího a jídelního, působí nenásilně a lehce.

Levný nábytek do domácností i firem

V naší nabídce najdete mnoho bílých kancelářských stolů za nízké ceny. Vyberete jistě pro sebe i pro vaše děti či zaměstnance.