Drobečková navigace

Rohové sedací pohovky jsou ideální do všech větších obývacích pokojů

Pokud vlastníte dostatečně velký obývací pokoj na to, aby se vám do něj vešla rohová sedací souprava, vyplatí se do ní investovat. Nejenže vám zajistí dostatek místa k sezení, ať už je vás doma pět, ale také budete rádi i tehdy, když žijete jen v páru, ale chodí k vám na návštěvu děti, vnuci nebo pravnuci.

Rohová sedačky mnoha tvarů a barev

Je skvělé, že rohové sedací pohovky vyrábí tolik výrobců. Je tady díky tomu možnost koupit si model, který se nám bude po všech stránkách líbit. Do moderních interiérů můžete volit např. klasické, jednoduché rohové sedací soupravy, které mají jednu barvu, např. hnědou, šedou nebo třeba béžovou. Výborně se vám bude hledat i barva dalšího vybavení, všechny uvedené barvy sedaček jsou skvěle kombinovatelné.

K zakoupení jsou i rohové rozkládací sedací soupravy. Např. ETNA MODEL 2 od SG-nabytek.cz je aktuálně za cenu 7 119 Kč, což je cena snížena o 50 % z její původní výše. Vybrat si můžete ze třech různých barev. Jde o moderní skandinávský design, který se hodí do všech moderních interiérů.

Netradiční pohovky, které zaujmou na první dojem

Vybrat si můžete i designově netradiční sedací soupravy a pohovky, a to i rohové.  Příkladem je rozkládací pohovka Infinity Chesterfield III. Zajímavá, kvalitní, elegantní, reprezentativní, i do luxusních obývacích pokojů. Tak, jako spousta jiných sedacích souprav a dalšího nábytku, i tato pohovka je právě v akci se slevou 50 %.

Chybí vám místo? Zvolte posuvné dveře

Možná si rohovou sedací soupravu zdánlivě nemůžete dovolit, protože by vám bránila v otevření dveří. V takovém případě můžete použít posuvné dveře, které namontujete bez složité rekonstrukce během krátké chvíle. Použít se dají i jako dveře k šatní skříni a v nabídce je mnoho dekorů. Mohou mít na sobě i přes celou plochu zrcadlo, což vypadá velmi moderně.

Podívejte se na SG-nabytek.cz a vyberte si sedací soupravy dle vašich představ.