Drobečková navigace

Víte, že vaše děti může potěšit i jiný nábytek, než ten dětský?

Který rodič by si nepřál, aby bylo jeho dítě spokojené se vzhledem jeho dětského pokoje i s tím, jak ho má zařízený? Aby se i váš potomek cítili v dětském nebo studentském pokoji dobře, můžete mu koupit nejrůznější nábytek, který mu vykouzlí úsměv na tváři. Víte, který těší děti různého věku nejvíc?

Úžasné patrové postele

Jedním z TOP nábytků, které mají děti rády, jsou patrové postele. Dnes už jich najdete spoustu modelů nejrůzněji uzpůsobených potřebám dětí i rodiny. Nechybí jim barvy, pestrost, veselost, pod dolním lůžkem může být ukrytu výsuvné třetí lůžko třeba pro kamaráda nebo sourozence, který s dětmi tráví víkendy. To ale není vše. Pod spodní postelí může být také úložní prostor v podobě jednoho velkého či několika menších šuplíků, příp. otevřených polic. Poschoďové postele dětem zajistí mnoho hezkých vzpomínek.

Když děti dospívají, nesmí jim chybět noční stolky

Pokud je to jen trochu možné a děti mají v pokoji několik centimetrů navíc, dopřejte jim k postelím noční stolky. Někam si potřebují ukládat na noc mobilní telefon, sklenku s vodou, brýle a další drobnosti. Mít u postele židli, která tuto funkci doteď plnila, nebo vysoký psací stůl, je nepraktické. Noční stolek nabídne i prosto pro lampičku. Zvláště dětem, které už odrůstají základní škole, bychom měli pokojík zařizovat úměrně k věku. A noční stolek do studentských pokojů rozhodně patří.

Toaletní stolky nejen pro mámy

Dalším nábytkem, který dělá větším dětem radost, jsou toaletní stolky. Bude mít vaše třináctiletá dcera narozeniny? Toaletní stolek ji jistě potěší. Nebudete se muset čílit v koupelně, že už je prostor u zrcadla zase zabraný, vám i jí se zpříjemní život. Navíc slečně nabídne mnoho místa na důležité sponky, první líčidla, laky na nehty a další nezbytnosti.

Pokud nevíte, jak barevně laděný nábytek zvolit, zeptejte se dětí samotných, co se jim nejvíc líbí. Mnohé z nich budou rády, že je zapojíte do tak důležité věci, jako je výběr jejich nábytku. Ale především, jim se musí nábytek líbit.