Drobečková navigace

Bílý nábytek je trendy. Rozsviťte váš interiér bílou komodou, stolem i vitrínou.

Je poměrně známé, že bílý nábytek opticky zvětšuje a prosvětluje. Díky tomu je mnohem příjemnější být v malém pokoji vybaveném právě jím, než nábytkem tmavě hnědým nebo černým. Navíc je ale bílý nábytek velmi elegantní, působí nenásilně, výborně se kombinuje s dalším vybavením.

Bílé komody do ložnice, obýváku i velké předsíně

Už jste se ocitli v ložnici, kde byl nábytek v bílé barvě? Taková ložnice působí svátečně a elegantně. Pokud hledáte praktický nábytek, do něhož si v ložnici uložíte různé drobnosti, které nechcete nechávat jinde v domě, jsou bílé komody výbornou volbou. Hodí se i na spodní prádlo, doplňky, pokud si skládáte oblečení a nemáte místo v šatní skříně nebo přímo šatně, i vám přijde vhod. Na komodu navíc můžete postavit svícen, fotografie, květinu, oblíbenou sochu ze svatební cesty či cokoli další. Tím vám zajistí příjemnější atmosféru, aniž byste museli navrtávat poličky.

Bílé psací stoly do pracoven i studentských pokojů

Stejně tak se můžete rozhodnout pro bílé pracovní stoly. Třeba máte právě teď čerstvého školáka, kterému jste psací stůl zatím nepořizovali s tím, že úkoly budete psát společně v kuchyni, ale on se po stolu do pokojíku ptá, aby jej měl tak, jako spolužák Tom. Bílý psací stůl je vhodný i do studentského pokoje, domácí pracovny i do firemních prostorů. Velmi praktické jsou rohové psací stoly, které využijí kout místnosti na maximum. Pod pracovní deskou v rohu stolu najdete zpravidla police na odložení knih či třeba šanonů.

Bílé skříně se zrcadlem

Do pokoje vašich dospívajících dcer můžete namísto barevných skříní a komod, kterým už odrostly, umístit bílou šatní skříň se zrcadlem. Právě takové šatní skříně jsou poměrně žádané, protože vám vyřeší i dilema, kde v domě umístit dostatečně velké zrcadlo. A pokud byste byli pověrčiví a v ložnici zrcadlo nechtěli, najdete u nás i mnoho šatních skříní bez něj.

Bílá barva nábytku vás zajisté nezklame a váš interiér hezky osvěží.