Drobečková navigace

Jak vypadají dnešní moderní kuchyňské linky?

Trendy dnešní moderní doby jsou především jednoduchost, udržitelnost, kombinovatelnost a vzdušnost. To si můžeme všimnout na moderních obývacích stěnách, komodách, ale také na sedacích soupravách nebo třeba kuchyňských linkách. Rovné a jednoduché linie jsou velmi praktické i hezké. Tím, že si koupíte nábytek bez zbytečných ozdobných záhybů a výřezů, prohloubení a podobně, prach na nábytku ulpívá minimálně.

Levné kuchyňské linky v bílém a přírodním provedení

Naprosto IN jsou bílé kuchyňské linky. Sg-nabytek.cz je nabízí v několika velikostech tak, aby si vybralo co nejvíc zájemců, kteří mají typicky velkou kuchyni. Pokud nepotřebujete kvůli prostoru v místnosti, nízkým či naopak vysoký stropům, nebo kvůli vaší vyšší výšce na míru vyrobenou linku, pak si možná vyberete právě z jednoduchých modelů tady.

Bílá je kombinována s přírodní pracovní deskou, dvířka skříněk doplňují jednoduchá madla tak, aby prostor zůstával jednoduchý a nic jej nenarušovalo. Je tím myšleno i na to, že už lidé mají ostatní vybavení kuchyně a kupují „jen“ novou kuchyňskou linku. Právě jednoduchá a zároveň stylová bílá varianta s jednoduchými úchyty jim půjde ve všech ohledech vstříc.

V případě, že je pro vás bílá příliš strohá, můžete sáhnout po přírodní variantě dvířek, kdy je korpus bílý, ale dvířka hnědá. Kuchyňské linky bílé i přírodní světle hnědé barvy jsou ideální i do menších prostorů, které opticky nezmenší a nestísní.

Doplňte úložné prostory za pomoci komody

Mnozí z nás mají v kuchyni naproti kuchyňské lince jídelní stůl se židlemi, a za nimi v koutě místo, které chtějí využít. Podívat se můžete na rozmanité komody a vybrat takovou, která bude ladit ke kuchyňské lince. Vyrábí se v mnoha šířkách i výškách, příp. můžete zvolit regál otevřený nebo s dvířky. Jde o nábytek, který je levný a udělá skvělou službu.

Kuchyni můžete obměnit levně. Sg-nabytek.cz je toho důkazem.