Drobečková navigace

Botníky jako ozdoba našich chodeb a vstupních hal.

Abychom se doma cítili útulně, je potřeba udržovat v místnostech pořádek a mít nábytek, který nám dovolí tento pořádek zařídit. Tedy mít věci kam odložit, uspořádat je. Dnes už je samozřejmostí, že chceme, aby šlo zároveň o nábytek, který bude hezký a reprezentativní. Někdo si žádá nábytek moderní, někdo chce takový, který bude IN i za 15 let. Nač se zaměřit, když se podíváme na botníky, které si dnes můžeme koupit?

Předsíň malá a tmavá

Botník by neměl chybět ani v malém bytě, kde nemusí být předsíňová stěna. Do botníku, který je vysoký, minimálně hluboký a úzký uložíte mnoho obuvi tak, aby vám nepřekážela pod nohami a nemuseli jste ji nepohodlně odkládat do skříně.

Když se zaměříte na bílé botníky, můžete najít nízké i vyšší typy, stejně jako prostorné botníky se sedátkem, které umožní obouvat se vsedě seniorům, dětem i maminkám. Takové botníky můžete koupit ve stylu provence, v romantickém stylu, elegantním i nenápadném.

Do prostorných chodeb zajímavý botník

Pokud máte to štěstí, že jsou vaše chodba nebo předsíň velké, směle si kupte tmavě hnědý nebo černý výrazný botník, který může být ozdoben např. zajímavým kováním. Krásný je např. botník se čtyřmi dvířky wenge, který je právě v prodeji se slevou 42 % za 1 569 Kč, nebo botník se třemi dvířky wenge za 2 069 Kč. I tady je sleva 42 %.

Nad botníky můžete umístit nástěnné věšáky, a aniž byste kupovali přímo předsíňovou stěnu, budete mít základní vybavení pro útulnou předsíň doma. K dostání jsou samostatné věšáky, nebo mohou být spojeny s policí, se zrcadlem, případně i s botníkem.

Mít hezkou předsíň, ve které se dobře a snadno udržuje pořádek, nemusí být nákladné. A lze toho dosáhnout i v malých prostorách. Jestliže nevyžadujete na míru vyrobený botník, k dostání je mnoho typů, stylů a barev, z nichž i vybere skutečně každý.