Drobečková navigace

Krásný a zábavný dětský nábytek motivuje ratolesti i k úklidu.

Rodiče malých dětí občas řeší, jak jim vylepšit dětský pokoj s ohledem na útulnost, prostornost, dostatek úložných prostorů a pokud možno i s ohledem na praktičnost a motivaci dětí ke hře, uklízení, trávení času v pokojíku o samotě i se sourozenci. Velmi dobrým pomocníkem mohou být např. dětské skříně v podobě barevných domků i jiný nábytek.

Městečko v dětském pokoji

Barevný nábytek dětský pokoj rozveselí a dodá mu šmrnc. Třeba takový bílo – růžový regál MIRUM 1 SZ. Nahoře a dolů je uzavřený, uprostřed jsou dvě police, které nabízí prostor pro knížky, hračky nebo cokoli, co má být v otevřeném prostoru.

K regálu můžete pořídit celouzavřený regál MIRUM 08 také v bílo – růžovém provedení. Oba domečky patří k sobě do stejné série a výborně se doplňují. Výška je 126 cm, jde o ideální nábytek pro všechny malé děti až po první stupeň ZŠ.

Doplnit můžete o regál MIRUM domeček v bílo – šedém provedení. Ten je zcela otevřený, skvělý na hračky i dekorace.

Barevné komody i postele

Úklid bude hračkou díky komodám MIRUM. Volit můžete v barvě bílá/růžová/šedá, nebo bílá/šedá případně bílá/mátová/šedá. Dětské komody jsou k dostání jak barevné, které jsou ideální pro menší děti, tak v klasických např. hnědých barvách či bílé. Vždy ale komody pomáhají dětem snadno uklidit oblečení tak, aby se k němu kdykoli dostali, ale nic nevypadlo. Tedy tak tomu je, když máme šuplíkové komody. Z policových komod komínky s oblečením klidně vypadnou, což je pro děti demotivující.

Naprosto cool umí vypadat dětské postele. Je na vás, jakou matraci do nich koupíte, velikostně jsou standardní. Ovšem zvenčí působí skvěle. Např. když znázorňují závodní auto. Který kluk by si do takové postele nelehl rád? Holčičky zase mohou sáhnout po „princeznovské posteli“, která má konstrukci vhodnou k tomu, aby maminky nahoru umístili baldachýny např. ze záclon nebo ze závěsoviny.

Udělejte radost sobě i dětem a kupte jim krásný, kvalitní a levný dětský nábytek. Pro menší děti barevný, pro studenty klasický, aby si bez studu mohly pozvat své spolužáky a v pokoji se cítily dobře.