Drobečková navigace

Napadlo vás využít noční stolek i jinak, než do ložnice k posteli?

Na mnoha místech v domácnosti potřebujeme menší skříňku, komodku, mini regál nebo třeba malou truhlici se zvedacím víkem. Hodit se nám mohou v předsíni, také v obývacím pokoji u gauče, ale také v dětském či studentském pokoji a pracovně. Možností je fůra a ne vždy si mezi malými skříňkami vybereme. Což tak ale podívat se na noční stolky a využít je?

Různě vysoké noční stolky

V drtivé většině případů si kupujeme noční stolky do ložnice. A mnozí je využijí dál v okamžiku, kdy už je nepotřebují, protože si pro změnu koupí stolky nové. Staré buď prodají, věnují, nebo si je nechají a zjistí, že mají skvělé uplatnění třeba ve studentském pokoji, v šatně na šminky… Záleží samozřejmě na tom, jak daný noční stolek vypadá, zda se dají dva umístit na sebe atd. Pokud si je ale budete vybírat už od prvopočátku s tím, že budou určeny jinam, než do ložnice, lze je skutečně variabilně využít.

Velmi dobře se dají použít i pro obývací pokoj. Třeba do kouta mezi stěnu, sedačku, přičemž pod stolek ze zadní část bude zasunuta i základna stojací lampy. K dostání jsou i přímo odkládací stolky, ovšem noční stolek se dá v tomto případě výborně použít jako praktická malá skříňka na odkládání věcí.

Noční stolky můžete najít v naprosto jednoduchém stylu a vzhledu, takže se skutečně dokonale sladí s vybavením, které už v místnosti máte. Např. noční stolek M2 bílý lesklý, nebo noční stolek CL2 dub sonoma. Kdybyste jej chtěli umístit do chodby ke vstupu k vám do bytu či domu, můžete zvolit i praktický model s LED podsvícením. Když jej necháte svítit v noci, nebude rušit a na ty, které čekáte, bude čekat příjemné šero, aniž by museli rozsvěcovat velké světlo a budit zbytek rodiny.

Noční stolky mohou mít pestré využití. Stačí je zamyslet se nad tím, kde se vám hodí nebo kde přímo potřebujete malou šikovnou skříňku se šuplíky nebo ličkou.