Drobečková navigace

Moderní komody zaujmou a okouzlí svou praktičností i krásou.

Už mnoho let se těší velké oblibě nejrůznější typy komod. Můžeme je nacházet v rodinných domech, v bytech, často je volí i společnosti tam, kde není potřeba vysokých policových skříní… Jejich využití je pestré díky rozmanitosti provedení, v nichž je můžeme koupit. Komody zdobí, pomáhají zajistit úložné prostory, jsou odolné, nestárnoucí.

Naprosto jednoduché a elegantní komody

Krásným tipem pro všechny, kdo už mají zařízený interiér, ale chtějí nové komody, jsou komody bílé a komody dub sonoma. Kupříkladu komoda s 5 - ti šuplíky Malva v dekoru dub sonoma, je právě teď k dostání za 2 599 Kč, což je cena po slevě ve výši 42 %. Tady jsou šuplíky umístěny nad sebou, přičemž dva vrchní jsou užší než zbývající tři pod nimi. Chcete-li prostornější momodu, můžete využít např. komodu se šesti šuplíky Malva 120 cm v dekoru dub sonoma. I tady je sleva 42 % a cena příjemných 2 749 Kč.

Krásně vypadá i komoda K120 6SZ. Korpus je v přírodní hnědé barvě, čela šuplíků jsou bílé. Lze ji umístit i tam, kde je nábytek bílý, anebo v dekoru dub sonoma. Kombinace dvou barev stávající místnost oživí.

Nechcete komodu se šuplíky?

Nemyslete si, že jsou komody jen šuplíkové. Příkladem jsou komody K45 v dekoru bílá / sonoma, B-17 v dekoru sonoma / wenge nebo komoda K45 – bílá /sonoma. První dvě mají uprostřed komody skříňku a šuplík, po stranách dvě otevřené police. Komoda K45 je tvořena skříňkami po stranách a šuplíky uprostřed. Menší a velmi praktická je např. komoda K80 2D1SZ. Korpus je v dekoru dubu, dvířka tmavá. Komoda je členěna na půl, kdy v levé polovině je šuplík a skříňka, v pravé polovině vysoká skříňka.

Z obrovské nabídky komod si vybere každý. Velmi rády je mají i děti, kterým dělají dětský pokoj praktický i hezký. Věci se do šuplíkových komod totiž uklízí doslova samy a především nevypadávají, jako z policových skříněk, což je pro děti to nejdůležitější.