Drobečková navigace

Chcete zútulnit jídelnu, obývák nebo kancelář? Zvolte sympatické komody.

Úložné prostory potřebujeme ve všech nemovitostech, ať už v nich žijeme, nebo v nich máme kanceláře. Pokud se chceme v prostoru cítit příjemně, velký vliv na tuto skutečnost má zvolený nábytek. Např. vysoké skříně šedé barvy se posuvnými dveřmi z úzkých lamel působí výborně do kanceláře, zároveň jsou ale velmi strohé a neosobní. Jestli chcete prostor zútulnit a zpříjemnit, zaměřte svou pozornost na skříně a komody v sympatických hnědých provedeních.

Šuplíkové komody a kombinované knihovny

Tak, jako mohou být šuplíkové skříně a komody, mohou být šuplíky také u jiného nábytku. Regály a knihovny v kombinovaném pojetí, tedy s částmi otevřenými i uzavřenými, s policemi nebo skříňkami a šuplíky, jsou praktickým řešením, které je ideální do soukromých i pracovních prostorů. Je jen potřeba vybrat správnou velikost i pro vás příjemný odstín hnědé barvy.

Nábytkové kování u skříní i komod

To, co hraje důležitou roli při výběru nábytku, jsou i madla a úchyty. Zcela jinak působí lesklé či matné dlouhé jednoduché madlo, než např. porcelánová kulatá úchytka s namalovanými kvítky. Elegantní ráz tady střídá venkovský styl nebo styl romantický.

Např. jídelna a kuchyně laděná do jednoduchého elegantního stylu bude útulnější s jednoduchou komodou ve stejném dekoru, která buď nemá žádné kování a otvírá se díky klik systému, anebo se otvírá díky výřezům či zapuštěným kováním.

Doplňujeme stávající nábytek jiným

Mnohdy se stane, že už máme místnost vybavenou a chceme ji jen doplnit o nábytek další. Pokud se vám nedaří najít stejný dekor nábytku, možností je i ponechání u jedné stěny nábytku původního a k jiné stěně uložení nábytku nového. Vždy platí, že prostor působí útulněji s barvami teplými. Jestliže je původní nábytek ve studeném hnědém provedení a chcete ho zútulnit, k druhé stěně zvolte nábytek teple hnědý nebo v jiné barvě s teplým odstínem.

Nabídka komod a obrovská, najdete vysoké i nízké, široké i úzké, skříňkové, policové, šuplíkové, zaručeně si vyberete.