Drobečková navigace

Splňují vaše noční stolky vše, co od nich očekáváte?

Byť se to zdá jako maličkost, nábytek, který nemá až tak velkou „váhu“, není tomu tak. I malé noční stolky mají velký smysl. Právě díky nim je nám v posteli dokonale komfortně v čase, kdy nespíme, kdy si čteme, trávíme příjemný večer ve dvou, nebo jsme nemocní a kolem sebe potřebujeme různé medicíny, hrnky s čajem, teploměr, kapesníky a kde co jiné. Máte noční stolky, s nimiž jste spokojeni? A to platí i pro vaše větší děti…

Výhody nočních stolků s uzavřeným prostorem

Soukromí. Možnost uklidit vše, co potřebujete před zraky ostatních. To je to, co vám zajistí noční stolky, které nejsou jen otevřené, ale mají skříňku, šuplíky, příp. jsou částečně otevřené formou poličky a částečně uzavřené díky zásuvce pod poličkou.

 Uzavřený prostor vám dovolí schovat vše, co nemá být jen tak kdykoli přístupné např. malým dětem. Jestliže užíváte vitamíny, nosíte brýle, máte rádi po ruce kapky do nosu nebo cokoli jiného, zvláště malé děti by vám z poličky hned vše braly. I v případě, že k vám chodí paní na úklid, je příjemnější mít osobní věci v ložnici v uzavřeném stolku.

Přednosti otevřených nočních stolků

I otevřené noční stolky mají své přednosti. Ať už je tvoří jen hlavní deska a žádná police, což je teď velmi trendy, nebo mají pod hlavní deskou polici, vždy jsou tyto noční stolky vzdušné. Působí lehce, vesele, otevřeně, nic neskrývají. Ideální do maličkých místností, abyste se necítili stísněně.

Jejich předností je i to, že vám hned ukáží, co na nich máte. Nestane se vám, že ulehnete, a pak zjistíte, že v šuplíku už nemáte kapesníky.

I u dětské postele by se měl nacházet noční stolek. I děti potřebují prostor, kde si odložit věci, které chtějí mít po ruce. Často na to bohužel zapomínáme.

Použijte noční stolek i jinde v bytě či domě

Díky rozmanitosti vzhledu a dispozičních řešení se dají noční stolky bez obav použít i v jiných místnostech interiéru. Kupříkladu se mohou stát součástí předsíňové stěny. Chybí vám malý stoleček na chodbě, komoda, ale zároveň máte jen minimum prostoru. Vyberte noční stolek, který je dekorem stejný, jako vaše předsíňová stěna a těšte se z jeho výborné funkce.