Drobečková navigace

Sedací soupravy a pohovky do koutů, do prostoru i doprostřed rovné stěny

Je skvělé, jak obrovská je nabídka obchodů s nábytkem, když se podíváme na sedací soupravy a pohovky. Díky tomu, že mají některé kusy i krásně zpracovanou „zádovou“ část, můžete si vybrat model, který umístíte do prostoru, např. k optickému přepažení kuchyně a obývacího pokoje, a ten bude v místnosti nejen plnit svůj účel, ale zároveň ozdobou.

Rohové sedací soupravy

Velmi často si kupujeme rohové sedací soupravy, díky nimž využijeme kout v místnosti do posledního centimetru. Je praktické mít rohové sedací soupravy kus od stěny, na které je topení. Důvodem je správná cirkulace teplého vzduchu, ale také zajištění odkládacího místa a světla. Ptáte se jak? Do samotného rohu místnosti můžete postavit stojací lampu a před ni maličký stoleček, který ani nemusí být vidět, ale vy o něm budete vědět a na něj si kdykoli při sezení cokoli položíte, aniž byste se museli zvedat z pohodlného sedu.

Nejen využití koutů řeší rohové sedací soupravy, které lze volit jak „levé“, tak „pravé“. Mnohé kousky mají i úložný prostor a možnost rozkládání. Chcete nechat přespat kamarády, kteří se zdrželi? Máte rodinu na opačné straně ČR, takže je pohodlné přespat? Rohová sedací souprava se o to postará.

Levné sedací soupravy

Pokud vám stačí dvoumístná nebo trojmístná jednoduchá sedačka, můžete ji mít v akci i za cenu kolem 10 000 Kč. Už vás nemusí trápit, že ji děti nenávratně ušpiní. Za dva, tři, čtyři roky, až odrostou, si díky nízké ceně můžete koupit novou, která bude zase v pořádku.

Sedačky do mnoha místností nejen v bytech a rodinných domech

Nejen obývací pokoj může být vybavenou sedací soupravou. Její výborné použití „hlásí“ i hotely, restaurace s recepcí, wellness centra, všechna místa, kde lidé občas nebo často čekávají, než na ně přijde řada, nebo než nastane hodina, na kterou jsou objednaní.