Drobečková navigace

Potřebujete si v obýváku vytvořit malý pracovní kout? Zvolte vhodný PC stůl.

Ne všichni máme to štěstí, abychom měli každou místnost jen k činnostem, ke kterým je sama o sobě určená. Kupříkladu ti, kteří jsou nuceni často pracovat z domu neboli formou „home office“, by si měli kvůli svému zdraví i pohodlí najít prostor, kde bude malá, ale funkční pracovna a kancelář v jednom.

Zpravidla ji umisťujeme do hostovského pokoje, který je málo využíván. Mnozí se uchylují i do ložnice. Ovšem pokud chcete pracovat pozdě večer, je nejšetrnější umístit si pracovní koutek do obývacího pokoje.

Rohové psací a PC stoly pro úsporu i využití místa

Není nic snadného využít kouty pokojů na maximum. Proto se ale začaly vyrábět rohové skříně, a to jak v kuchyňských linkách, tak šatní rohové skříně. Koupit můžete i police do rohu, rohové koše… Výjimkou nejsou ani rohové psací a PC stoly.

Jestliže je už váš obývací pokoj definitivně zařízen, zkuste najít rohový PC stůl v dekoru, který má ostatní nábytek. Pokud se vám to nedaří, máte možnost zkusit najít dekor co možná nejpodobnější. Oblíbený je např. dub sonoma, který se velmi barevně „potkává“ s jinými dekory dřeva.

Pokud nechcete mít v dekorech dřeva jen mírný rozdíl, nelíbí se vám snaha o napodobení stávající obývací stěny s novým PC stolem, pak přiznejte rozdílnost nábytku a zvolte PC stůl bílý nebo výrazně tmavší než váš nynější nábytek.

Podle toho, kolik místa v koutě máte, můžete zvolit buď naprosto jednoduchý PC stůl bez polic, šuplíků a skříněk, kdy osoba sedící u PC sedí přímo naproti rohu místnosti. Druhým typem jsou rohové stoly, kdy uživatel sedí buď nalevo, nebo napravo, a na opačné straně má šuplíky. Třetím typem jsou rohové stoly, jež mají po obou stranách úložný prostor v podobě skříňky, šuplíků, polic…

Nabídka rohových psacích a PC stolů je velká. Jistě si vyberete k vaší plné spokojenosti.