Drobečková navigace

Klasické kuchyňské linky nestojí majlant. Pojďte se přesvědčit.

Tam, kde je možné umístit do kuchyně klasickou kuchyňskou linku, nepotřebujete se přizpůsobovat atypickým rozměrům, nebo své výšce případně jiným požadavkům, můžete si oddechnout od starostí s předraženou kuchyňskou linkou. Běžně velké kuchyně v příjemném moderním dekoru jsou k dostání za rozumnou cenu. Jsou řešené tak, aby byly trendy mnoho let a ladily s mnoha typy domácností.

Moderní kuchyňské linky

Pokud se zajímáte o kuchyňské linky, jistě jste si všimli, že trendy jsou např. ty v bílé barvě. Proto u nás najdete jak bílé kuchyňské linky, tak kuchyňské sety s dekorem dřeva. Předností světlého nábytku je, že opticky nezmenší místnost, bílá barva jej může naopak projasnit, opticky zvětšit a oživit.

Úchyty jsou zvolené v nenápadném elegantním provedení, aby ladilo s případným vybavením v kuchyni. Materiál, z něhož jsou kuchyňské sety zhotoveny, je kvalitní a odolný.

Tento typ kuchyňský linek je rozměrově vhodný do panelákových kuchyní, také na chalupy a chaty, nebo do menších kuchyní v rodinných domech. Kromě rovné kuchyňské linky si můžete vybrat i model do tvaru písmene „L“, což je rohový kuchyňský set Olivia 3m, který je teď právě k dostání se slevou přes 40 % za 12 009 Kč.

Když vám přijde bílá fádní a nudná

Pro ty, kteří nechtějí kuchyni v bílé barvě, jsou určeny modely kuchyňský setů Lima 180 a Lima 240. Vrchní pracovní deska je v dekoru betonu, korpus je bílý a dvířka v dekoru příjemného dubu sonoma.

V případě jedné místnosti pro vaření i stolování může být kuchyně a jídelna v jednom ozvláštněna zajímavým kuchyňským stolem a židlemi. Bílá barva kuchyňské linky se tak vykompenzuje s jídelním setem.

Do kuchyně můžete použít i police a regály tak, abyste využili prostor a měli dostatek úložných prostorů.

Vše, co potřebujete do funkční a hezké kuchyně, nabízí Sg-nabytek.cz za příznivé ceny ve výborné kvalitě. Přesvědčte se sami.