Drobečková navigace

Víte, jaký nábytek baví děti ve věku od 3 do 10 let?

Tak, jako my dospělí, i děti jsou každé jiné. Ovšem u většiny platí, že mají rády nábytek pestrý, zajímavý, s netradičními detaily, v cool a legračních tvarech. Děti se rády hrají, mají bujnou fantazii, proč toto nepodpořit a nenabídnout jim dětský nábytek do pokoje, s jehož pomocí se jim bude hrát a představovat si nejrůznější příběhy, ještě lépe?

Postel pro závodníka i malou princeznu

Máte občas možnost nahlédnout do prodejen dětského nábytku? Nebo brouzdáte webovými stránkami a hledáte inspiraci? Možná už jste natrefili na dětské postele, do nichž byste si rádi lehli i vy. Třeba taková postel ve tvaru závodního auta. Který táta by ji synovi nepřál a možná trochu i nezáviděl? Právě dětská postel CARS s rozměry 160 x 80 cm je u nás právě teď k dispozici se slevou 38 % za cenu 4 389 Kč. Rudé závodní auto bude vynikat v každém klučičím pokojíku a váš syn bude chodit spát rád.

To platí i v případě, že dětem koupíte dětskou postel DOMEK. Díky vysoké konstrukci, která znázorňuje domek, je její vzhled velmi zajímavý. Pokud je navíc v rodině šikovná švadlenka, může hravě doplnit střechu o střešní krytinu v podobě červené látky, kterou na konstrukci uváže šňůrkami. Anebo stačí jen přehodit velké prostěradlo či záclonu, hezky naaranžovat a máte postel s baldachýny.

Barevné dětské komody

Také dětské komody mohou znázorňovat domy. Stačí, když je vrchní deska ve tvaru sedlové střechy, šuplíky komody mají každý jinou barvu. Rázem je barevný patrový domek na světě. Když koupíte dvě takové komody a doplníte je i o barevné dětské skříně, rázem máte městečko, jako malované.

Barvy, hravost a zajímavé tvary nábytku jsou příjemným kořením dětských pokojů už od miminkovského věku. Dovolte dětem bydlet vesele a barevně. Jakmile bude větší, samy si řeknou o nábytek jiný, decentní, vhodný pro náctileté.