Drobečková navigace

Jaké sedačky do „U“ jsou právě teď trendy?

Zařizujete nově váš prostorný obývací pokoj? Anebo máte hotel s velkou halou, do níž chcete pořídit prostornou, odolnou a moderní sedačku? Jestliže chcete k usazení hostů nebo návštěvníků co nejvíce prostoru, zaměřte se na sedačky do „U“.

Moderní a levné sedačky do „U“

Právě teď patří k žádaným moderní sedačky do „U“ v jednoduchém elegantním vzhledu. Přitom můžete vybírat jak modely s prošívanou sedací plochou, tak rovné bez jakýchkoli zvláštností. Prošívané sedací plochy činí rozkládací sedací soupravu zajímavější a nevšední. Právě taková je např. rozkládací rohová sedací souprava TOKIO II nebo rozkládací rohová sedací souprava VEGAS ve dvou rozměrech.

Model VEGAS má potah z odolné kvalitní látky v kombinaci s dokonale působící eko-kůží. Barevných variant je v nabídce více tak, aby si vybrat milovník světlejších i tmavších barevných kombinací.

Hledáte sedací soupravu do U, která bude co nejlevnější? Pak se podívejte na rozkládací sedací soupravu VERO, která je právě teď v nabídce se slevou 41 % za příjemných 11 539 Kč. Má čtyři velké opěrné polštáře, pohodlnou měkkou sedací část, nohy jsou vyrobeny z masivního dřeva.

Máte dost místa? Vytvořte písmeno „U“ nebo „L“ z menší a větší pohovky

Zajímavě působí i spojení pohovky v menším a větším provedení, ve stejném dekoru. Písmeno L nebo i U vytvoříte tak, že do místnosti umísíte dva nebo tři kusy nábytku, přičemž volit můžete sedačky a gauče dle svého vkusu. Dokonalým příkladem je pohovka RIGATTO I a RIGATTO II.

Jestli hledáte spíš jednobarevný typ pohovky, líbit by se vám mohla menší a větší varianta pohovky DORMA. DORMA i DORMA II jsou teď v akci se slevou 50 %.

Podívejte se také na další vybavení do vašeho obýváku nebo prostorné haly. Ať už jde o křesla, konferenční stolky, volně stojící věšáky, komody nebo třeba vitríny, nabídka je bohatá tak, aby si vybrali všichni, a to ve výborné kvalitě za výhodné ceny.