Drobečková navigace

Proč jsou taštičkové matrace tak oblíbené?

Věděli jste, že mají mnozí lidé raději taštičkové matrace před těmi z paměťové pěny? Někomu jednoduše nevyhovuje, že je paměťová pěna tak tvárná a přizpůsobivá. To však neznamená, že by taštičky s pružinami nepružily, „neuhnuly“, nebo byly tvrdé.

Taštičkové matrace plné pružin v obalech

V minulosti se nám mohlo snadno stát, že pružiny vrzaly, skřípaly, v noci nás pro otáčení se i budily. Když byla matrace opotřebovaná, nezřídka pružiny protrhly vrchní vrstvu matrace a dostaly se až ven. To už dnes absolutně neplatí. Taštičkové matrace, stejně ale jako ty z paměťové pěny, prošly obrovským posunem. Proto jejich obliba ve světě roste. Pružiny jsou zpravidla spojené navzájem pomocí drátů. Pružiny jsou vloženy samostatně v taštičkách, jež jsou velmi často z antibakteriální látky. Vyhovují i těm nejnáročnějším.

Taštičkové matrace jsou vysoce bodově elastické. Vybírat můžete z různých tvrdostí. V matraci může být více typů různě tvrdých pružin tak, aby byla vytvořena správná podpůrná síle pro např. hlavu a správná pro pánev. Ať už rádi spíte na zádech, nebo upřednostňujete spaní na boku, pružinové matrace jsou velmi pohodlné a spí se na nich skvěle. Hodí se do postele jednolůžkové i manželské, kdy chtějí mít oba partneři svou vlastní matraci se specifickými vlastnostmi přímo jim na míru. K dostání jsou pružinové matrace ve všech běžných velikostech, ať už na postel ulehají dvě osoby, nebo jen jedna.

Několik typů pružinových matrací

V našem e-shopu najdete několik typů pružinových matrací, a to model VIBO, ARIZONA, A2 a TWIST. Díky tomu si mohou vybrat skutečně všichni. S úsporou desítek procent budete mít matraci kvalitní a zároveň levnou. Kupříkladu pružinová matrace TWIST 18 s rozměry 140 x 200 cm je právě teď k dostání se slevou 41 % za 4 229 Kč.

Podívejte se nejen na matrace, ale i na postele, patrové postele, vyvýšené masivní postele, dětské postele a jiné. Vaše ložnice nebo dětský pokoj budou rázem hezčí a pohodlnější. S kvalitní matrací budete spát zároveň zdravěji.