Drobečková navigace

Objevte skříně a komody, které dodají prostoru nový náboj

V mnoha místnostech se neobejdeme bez skříní a komod. Protože zabírají poměrně velkou plochu, jsou velké a rozměrné, měli bychom dbát na to, aby byly v pořádku a hezké. Zvláště, pokud jde o místnosti, do nichž chodí hosté v podobě přátel nebo širší rodiny. Stačí najít skříně a komody, které splňují vše, co potřebujete, ať už jde o způsob zavírání, rozměry, styl a členění.

Moderní dvoubarevné komody

Velmi trendy jsoukomody, které jsou tvořeny korpusem v jiné barvě, než čela šuplíků nebo dvířka. Krásně spolu vypadá např. kombinace dubu artisan, tedy přírodniny a antracitu. Dřevo na tmavém podkladě vynikne a zdůrazněny jsou i suky ve dřevě a jeho struktura.

Do obývacích pokojů, studentských pokojů i koupelen můžeme volit regály a knihovny v mnoha jejich podobách. Např. do studentského pokoje knihovnu, která je otevřená a do libovolných polic lze uložit knížky, do libovolných předměty k výuce, pomůcky do školy, nebo třeba pomůcky pro sport, které jsou lehké.

Vpusťte do domu vitríny

Zpět do popředí se dostávají i skříně zvané vitríny. Mohou být velmi rozmanité, a to jak co se týče řešení, velikosti, tak barevného provedení. Správný model se dá vybrat do obýváku, do jídelny, na prostornou chodbu, kde chceme vystavit např. suvenýry z cest, atd.

 

Vitríny s prosklenými dveřmi jsou zároveň velmi vzdušné, takže se hodí i do menších prostorů, které opticky zvětší, zvláště když se bude jednat o bílou vitrínu. Část může být uzavíratelná prosklenými dveřmi, spodní část může mít šuplíky, dva, tři, ale i jeden, podle toho, kolik jich chcete využívat.

Vyplatí se vyměnit staré skříně za nové a udělat v místnostech změny. Jak změny stylu, tak především výměny nevzhledných kusů nábytku, za krásné, moderní. V bohaté nabídce, které je skvěle rozmanitá, si vybere každý.