Drobečková navigace

Víte, jak vypadají moderní jídelní stoly? Možná budete značně překvapení.

Aktuálně je velmi populární severský styl, který se vyznačuje svým způsobem hrubostí, také jednoduchostí, přírodními materiály a pro někoho i studenými tóny. Právě pro svou jednoduchost se ale velmi dobře kombinuje. A právě v podobné duchu se teď hojně prodávají jídelní stoly. Mají bytelnou konstrukci a výraznou desku, ať už sílou, nebo vzezřením masivu.

Stabilita jídelního stolu

Každý jídelní stůl, i když jde o zahradní nábytek, by měl být pevný, stabilní, měl by unést dostatečnou zátěž, zvláště když je rozměrný, a je jasné, že k němu usedne i 6 – 8 osob.

Právě to můžete očekávat od jídelního stolu EWEN 160 cm v dekorech dub sonoma / černá. Hodí se do současných moderních interiérů, ale díky použitým materiálům se hodí i tam, kde holdujete dřevu a strohosti. Má velmi zajímavé provedení, je možné ho rozložit až na 260 cm. Ideální do rodin, které mají mnoho dětí a třeba na Vánoce se sjíždí, aby spolu oslavili Boží hod nebo Silvestra. Je vyroben z laminované dřevotřísky a kovu, vše ve velmi kvalitním zpracování.

Podobně řešen je jídelní stůl LOLI v dekoru dub artisan / černá. Stolová podnož z práškově lakovaného kovu je nepřehlédnutelná, stůl působí velmi pevně a bytelně. Deska je vyrobena z laminované dřevotřísky.

Jemnější typy jídelních stolů

Přejete si, aby byl váš jídelní stůl jemnější, decentnější, přesto velmi zajímavý? Pak se podívejte na model TAMI v provedení dub sonoma / černá. Tady jsou nohy stolu vyrobené vždy ze třech kovových spojujících se tyčí. Celek působí netradičně a vysoce moderně.

Jemnost a eleganci představuje i stůl BRITON v dekoru tmavý dub. Interiéru dodá i vznešený nádech.

Vyberte si kvalitní a cenově dostupné jídelní stoly, ale i psací a kancelářské stoly či konferenční stolky. Váš domov bude hezčí a příjemnější.