Drobečková navigace

Vylepšete novým nábytkem vaši pracovnu tak, aby byla útulná pro vás i klienty.

Máte doma nebo v sídle společnosti kancelář a máte pocit, že se v ní necítíte dobře? Pokud chcete, aby vaše pracovna a kancelář tvořily nejen místo, kde se podávají skvělé pracovní výkony, ale i cítíte dobře, doplňte prostor o drobnosti, které vám ji značně zútulní.

Skladné, elegantní i pestré pohovky a gauče

Jestliže k vám do pracovny chodí i hosté, tedy obchodní partneři, kolegové „z branže“ nebo třeba klienti, je dobré mít je kde posadit i jinak, než jen ke stolu s konferenční židlí. Káva se mnohem lépe pije, když usednete na gauč příp. do křesel a můžete si chvíli i neformálně pohovořit. Např. v období Vánoc a konce roku, kdy bilancujeme, nosí se firemní dárky, věnují různé pozornosti, je to víc než příhodné.

Díky tomu, že se pohovky a gauče vyrábí v rozmanitém provedení, můžete vybrat přesně model, který se do vaší kanceláře hodí. Někdo zvolí decentní šedou, zelenou, hnědou nebo třeba modrou, někdo bude chtít povzbudivou zářivou barvu, někdo zvolí dominantní a pevnou červenou. Stejně tak se můžete řídit firemními barvami. 

Odložte si oblečení důstojně

Ke komfortu v pracovně a celkovému dojmu jistě přispívá i to, kde máte bundu, kabát nebo to, co máte pro zahřátí právě odloženo. Pokud vám chybí volně stojící věšák a bunda je umístěna na opěrce pracovní židle, je to špatně. Působí to neprofesionálně, kazí vám to pohodlné sezení.

Rozmístěte květiny a kupte si svislé žaluzie

Velký úspěch co se týče zútulnění prostoru, mají stálozelené rostliny. Dají se koupit i naprosto nenáročné typy na údržbu a péči, a přitom jsou velmi hezké. Staré žaluzie, které jsou křivé, chybí jim díly nebo jsou oloupané, nahraďte novými, třeba látkovými svislými. Jimi se dá i opticky přepažit prostor např. v okamžicích, kdy máte hosty a chcete s nimi sedět na gauči u kávy, a nechcete, aby sledovali, co máte na pracovním stole a jinde.

Díky tomu, že je dnes nábytek cenově dostupný, vás zútulnění nemusí stát majlant. Vyberou si milovníci elegance, hravosti, nadčasovosti i přírodních materiálů.