Drobečková navigace

I nová kuchyňská linka může být v dnešní době cenově dostupná

Ne vždy se těšíme na rekonstrukci domova, nebo pořizování nového vybavení. Zvláště, když máme „hluboko do kapsy“, můžeme pořizování čehokoli nového odkládat a můžeme kvůli potřebě změnit nefunkční vybavení za nové, i nespat. Jestliže vás čeká rekonstrukce kuchyně, pak se netrapte. Dají se koupit sériově vyráběné kuchyňské linky, které jsou kvalitní, hezké, praktické a cenově dostupné.

Chcete sladit kuchyni s jídelnou?

Pro mnohé je nutnost, aby byla jídelna a kuchyně společně v jedné místnosti. I v takovém případě budete s levnými kuchyňskými linkami spokojeni. Vyrábí se totiž v moderním bílém provedení, nebo v kombinaci bílé barvy a přírodního dřeva. I když už je zbytek kuchyně laděn „do dřeva“ nebo do bíla, lehce kuchyňskou linku „napasujete“ barevně do vašeho stylu.

Vybírat můžete z několika délek, a tak si zvolíte správnou do maličké kuchyně i do prostornější panelákové kuchyně, kde chcete linku ve tvaru písmene „L“. Úchyty jsou jednoduché, nenápadné, aby nenarušovaly linku ani další již zařízené zákoutí kuchyně či jídelny.

Velmi oblíbený je rohový kuchyňský set Olivia, který má délku 3 m a je dostatečně prostorný pro běžnou rodinu. V případě, že si chcete kuchyňskou linku sestavit sami, můžete sáhnout po jednotlivých skříňkách a dle libosti nakombinovat přesně ty, které se vám líbí a jsou pro vás nejvhodnější.

 

Cena kuchyňské linky se vám bude líbit

Zmíněný kuchyňský set Olivia je aktuálně v nabídce za 12 059 Kč, je zlevněn o 42 % z původní ceny. Stejná úspora vás čeká i v případě, že si koupíte kuchyňskýset Olivia v délce 240 cm, který je rovný a stojí aktuálně 7 879 Kč.

K bílým skříňkám můžete koupit i nový jídelní stůl a jídelní židle v bílém provedení, a budete mít krásnou moderní kuchyni, kterou vám budou všichni závidět, přitom neutratíte příliš mnoho financí.