Drobečková navigace

Pohodlí doma i ve firmě zajistí pohodlná křesla i kvalitní sedačky

Nejde si nevšimnout, kolik se na trhu objevilo vysokých křesel, v nichž se dá výborně relaxovat, ať už při sledování televize, při čtení, ručních pracích nebo třeba jen tak, při poslechu audio knihy. Takovým křeslům, která mají područky i vysokou zádovou opěrku, říkáme křesla „ušák“. Jsou zárukou pohodlí, komfortu, a to i tehdy, když chcete sedět po celý den.

Dopřejte si pohodlí díky křeslu a podnožce

Mít pohodlné křeslo je základ. Ale ještě příjemnější je, když si můžete vyložit nohy nahoru a po celém dnu jim dát zasloužený oddech. Proto se také vyrábí taburety a podnožky, a to jak přímo k některým křeslům, tak k sedačkám, nebo je můžete volit samostatně. Lze si je libovolně posunovat od křesla k sedačce a zpět, a pokud se k vám dostaví velká návštěva, na taburetu si někdo z ní bez potíží sedne. Rády jej mají i malé děti, které jej mají jako svůj stolek, židli, na kterou se snadno dostanou.

Křesla i taburety můžete použít i ve firmě. V kanceláři, kde trávíte celé dny, je dobré mít více možností posazení se.  V okamžiku, kdy nemusíte sedět u počítačového stolu, je takové křeslo velmi vítané.

Kolik peněz investovat do sedačky?

I sedačky, gauče a sedací soupravy se starají o náš komfort ve volnu. Stejně tak mohou reprezentovat firmu např. ve firemních barvách na chodbě, kde obchodní partneři občas čekají, než na ně „přijde řada“, nebo na recepcích, kde hosté čekají na ubytování.Sedací soupravy a pohovky jsou k dostání už za cenu kolem 10 000 Kč i menší. Pokud ji nebudete používat denně, postačí levnější kus. V případě, že bude zvládat nápor rodiny den co den, měla by být potahová látka odolná, dobře čistitelná, konstrukce pevná a materiál uvnitř příjemně tvrdý. Když si počkáte na výhodnou akci, dá se skutečně kvalitní sedačka koupit za cenu kolem 20 – 25 000 Kč.

 

S výběrem sedačky i křesla je dobré nechat si poradit. To platí i v případě, že chcete sedačku používat pro časté spaní.