Drobečková navigace

Slaďte předsíňovou stěnu a posuvné dveře, čímž získáte úžasnou předsíň

V předsíni se mnozí loučíme s rodinou při ranním odchodu z domu, a opět v předsíni získáváme pocit, že jsme doma, v bezpečí, po náročném dni, konečně pauza a odpočinek. Anebo další shon a práce, pokud máme velkou rodinu plnou dětí. Ovšem právě předsíň je místem, kde bychom se měli cítit dobře. Když se z ní dobře odchází a dobře se do ní vrací, je den či příchod domů mnohem hezčí, než když je tomu naopak.

Kvalitní a rozmanité předsíňové stěny

Ať už máte domov v moderním stylu, nebo spíše venkovském stylu nebo si potrpíte na extravaganci, díky bohaté nabídce si vyberou předsíňové stěny skutečně všichni zájemci. Do větších předsíní si můžete koupit předsíňovou stěnu, která je výškově takřka na celou zeď, skládá se ze dvou úzkých skříní, vedle nichž je botník o šířce, jako tyto skříně a nahoře jsou 4 nástavce, které se dávají na šatní skříně. Tím tvoří předsíňová stěna otočené písmeno U, přičemž uprostřed písmene U jsou umístěny věšáky na odložení svršků. Na dveřích skříní mohou být umístěna zrcadla.

V předsíni se dají použít i posuvné dveře. Pokud je předsíň úzká, je škoda, aby bylo díky dveřím nutné myslet na prostor na jejich otevření. Posuvné dveře toto odbourají, je ale důležité, aby se mohly odsouvat po zdi. Velmi hezky působí, když jsou posuvné dveře stejné, jako předsíňová stěna a botník. Jakoby spolu tvoří krásný celek.

Pohodlný botník a dostatek věšáků

I když nemáte na chodbě příliš místa ne předsíňovou stěnu, je dobré umístit do ní alespoň botník. Ten nemusí být jen úzký a vysoký, nebo v podobě malé skřínky se zrcadlem a věšáky. V nabídce je i velký botník se sedátkem bílý, který má úložný prostor pod vrchní deskou i ve skříňce, která je přes celý botník. Ocení ho jak rodiny s dětmi, tak senioři, kteří si potřebují při přezouvání sednout.

Do předsíně, která je menší, volíme spíše světlý nábytek, který ji opticky zvětší. Tam, kde je prostoru víc, si můžeme dovolit cokoli.