Drobečková navigace

Jak využít kouty v pracovně nebo dětském pokoji? Vsaďte na rohové psací stoly.

V mnoha místnostech máme kouty využity nedostatečně. Existuje přitom mnoho druhů nábytku, který je určen právě pro umístění do kouta. Díky tomu se setkáváme např. s rohovými kuchyňskými skříňkami s výsuvnými drátěnými systémy, rohovými skříněmi nebo policemi. Věděli jste ale, že se dají koupit i rohové psací a PC stoly?

Rohové stoly s pravou i levou orientací.

Než se rozhodnete pro konkrétní typ rohového stolu, zvažte, zda budete chtít jeho pravou nebo levou variantu. Jde o to určit, na které straně mají být umístěny úložné prostory pod pracovní deskou stolu. Když si stoupnete čelem ke koutu, kde se bude nový psací stůl nacházet, představte si, zda budou šuplíky nebo skříňka a police na pravé či levé straně? Podle toho potřebujete daný typ stolu. Na opačné straně se pak bude nacházet židle.

Tak, jako i jiný nábytek, také rohové psací a PC stoly se vyrábí v různých barevných variantách. Nezklame vás jistě příjemný dub sonoma, který je světlý a prostor nezatíží, což v koutech vítáme. Stejně tak se výborně kombinuje s dalším vybavením v kanceláři nebo studentském pokoji.

Elegantně, jednoduše a čistě působí bílé rohové stoly. Máte-li rádi tmavě hnědou, zvolte stůl v dekoru wenge. Zajímavé jsou i kombinace bílé a další barvy, třeba dekoru dub sonoma.

Psací stoly s regálem

Zajímavě řešené jsou psací stoly s regálem. I ty se dají umístit do kouta pracovny, a do kouta po celé jeho výšce tak budete moci naskládat např. knížky nebo dokumenty. Namísto boční desky, která tvoří podpěru pracovní desce, je totiž použit regál. Jedna z jeho „polic“ je protažena na délku stolu. I tady je vám k dispozici levá a pravá varianta. Oficiální název je počítačová sestava s regálem R50, podívejte se sami.

Se stolem v pracovně, studentském pokoji i firemní kanceláři musíte být spokojeni. U nás si zajisté vyberete s ohledem na vzhled, kvalitu i příznivou cenu.