Drobečková navigace

Udělejte radost Vaší dceři prostorným toaletním stolkem.

Jak naše děti odrůstají, je dobré přizpůsobovat jim dětský pokoj tak, aby v něm měly vše, co potřebují. Výborným kusem nábytku, který vám pomůže získat více prostoru v koupelně, ale i vaší dceři místo, které bude jen její a kde se bude moci česat, líčit, nebo jen tak relaxovat, je toaletní stolek. S hezkým taburetem tvoří pár, který si každá dívka zamiluje.

Moderní a funkční toaletní stolky

Jakmile dcera doroste do věku, kdy se ráda upravuje, zkouší, jaký účes jí sluší, nebo se začne líčit, uděláte jí velkou radost, když se podíváte na toaletní stolky a některý jí vyberete. Jde ovšem o nábytek, který by měla mít každá žena třeba v ložnici nebo v šatně.

U toaletních stolků si zvolíte, zda chcete, aby byl orientován na levou nebo pravou stranu, tedy na které straně mají být skříňka a šuplík na všechny drobnosti. Na opačné straně se pak nachází šuplík pod hlavní deskou a prostor na taburet.

K dostání jsou toaletní stolky v různých barevných provedeních nebo v kombinacích dekorů. Populární jsou toaletní stolky se zrcadlem v dekoru sonoma a bílá.

Kde umístit toaletní stolek?

Ať už bude toaletní stolek dotvářet dětský pokoj, bude součástí ložnice nebo šatny, vždy je dobré, když bude umístěn u okna, aby na tvář dopadalo denní světlo. Tak je možné nalíčit se přirozeně přesně s ohledem na odstín pleti. Pak je i možné krásně u stolku relaxovat a třeba pozorovat, jak kvete zahrada, jak prší a podobně.

Pokud se stolek nachází u zdi, která sousedí se zdí se dveřmi, je dobré zváti vedle stoku umístění vitríny nebo šatní skříně či vyšší komody. Tím nebude na toaletní stolek vidět a zvláště dospívající dcery uvítají, že je ode dveří nikdo v zrcadle nebude pozorovat.

Na zeď můžete umístit osvětlení, anebo jej umístěte přímo na stolek ideálně z obou stran. Třeba v podobě malých stolních lamp. Pokud kolem stolku nebude nábytek, mohou se zajímavou dekorací u něj stát vhodné stojací lampy, každá z jedné strany.