Drobečková navigace

Vyberte si šatní skříně, na které budete náležitě pyšní.

Je naprosto běžné, že tím, jak nám přibývají kusy oblečení, ne všechny chceme po roce, dvou prodat, posunout do charity, nebo je věnovat rodině. Zjišťujeme, že potřebujeme novou, větší šatní skříň, která pojem vše, co používáme. Možná také máte šatní skříň, která byť je v pořádku, není uvnitř řešena tak, aby vám naplno vyhovovala. I dispozičně musí být šatní skříň dle našich představ.

Šatní skříně do každé domácnosti

Díky bohaté nabídce si šatní skříně vyberou rodiny s dětmi, senioři vylepšující svou ložnici, ale také jednotlivci, kteří zatím neřeší bydlení napořád a stačí jim šatní skříň na pár kusů oblečení. Do malých prostorů, i do velkých místností.

Vybírat můžete šatní skříně s posuvnými dveřmi, rohové šatní skříně, šatní skříně pro děti, které jsou pestré a mohou mít atypický tvar. Co se týče materiálů, k dostání jsou modely z masivu i z překližky. Do malých prostorů se výborně hodí skříně s posuvnými dveřmi. Další možností jsou šatní skříně se zrcadlem, přičemž takové můžete najít jak v kategorii s posuvnými dveřmi, tak s těmi klasickými.

Na mnohé začne časem ložnice vybavená tmavými skříněmi spolu se sytou tmavou výmalbou působit ponuře. Řešením je světlý dekor. Což takhle bílé šatní skříně, nebo příjemné světle hnědé skříně v dekoru dub sonoma? K jedné stěně můžete umístit šatní skříň a k té, které na ni naléhá, můžete postavit nižší komody dub sonoma. Celek působí velmi dobře.

Šatní skříně se zajímavými dveřmi

Ať už je šatní skříň postavená kdekoli, stejně, jako její dispoziční řešení uvnitř, dostatek polic i místa pro pověšení kabátů, je důležité i to, jak vypadá. Do moderních ložnic, obýváků, studentských pokojů můžete vybrat šatní skříně s dveřmi ozdobenými kovovými lištami. Hezky působí i naprosto jednoduché modely, které tvoří hezký dřevěný dekor dveří a zajímavá madla.